Çözüldü Tuske Yeni sürüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NicoArtxs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.006
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NicoArtxs

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Öncelikle merhaba. Bu paylaştığım konu komik olabilir kolaylığından dolayı. Şimdi ben serverimde bir itemspawner skript'i yapmayı düşünüyorum. Ama onun için gerekli bir addon var ismi tuske bakın:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bu açıkçası bir winrar plugin'i göremiyorum. Bu plugini nasıl kuracağım lütfen yardım!!

Screenshot_1.png

@kingOf0 , belirtmiş zaten neler indireceklerini.

Sunucu bölümüne gelin winrar ile açın içinde ki dosya ve .jar'ı masaüstüne atıp sonradan "plugins" kısmına gelip içine bırakın sonradan sunucuyu başlatın.

Sunucu bölümüne gelin winrar ile açın içinde ki dosya ve .jar'ı masaüstüne atıp sonradan "plugins" kısmına gelip içine bırakın sonradan sunucuyu başlatın.
Teşekkürler, deneyeceğim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şey bişey daha dicem bu dosyanın içinde klasörlerde var sadece java dosyaları yok onları da mı atayım anlamadım

Evet, hepsini at java ve klasörlerini eğer ki winrar içinde javaları yoksa internetden isimlerine göre indir.

Evet, hepsini at java ve klasörlerini eğer ki winrar içinde javaları yoksa internetden isimlerine göre indir.
tamam çok teşekkür ederim :) .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tekrardan bişey soruyorum özür dilerim. Şimdi ben bu skript'i direk full kopyala yapıştır yapıyorum. ve 12 hata veriyor belki bilirisn diye sordum cevaplarsan sevinirim.

Son düzenleme:
Hataların ile başka konu açabilirsin. Çözeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl