Çözüldü Tuske Ve CRank Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedirhan1453

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Minecraft
iBedirhanz

Discord:

bedo#2660

Sunucumda Tuske Eklentisi Sürekli Kırmızı Çalıştıramadım Bi Türlü

Aynı Şekilde CRank Eklentiside Öyle

Benim Düşündüğüm Tuskenin Çalışmasını Engelleyen Başka Bir Plugin

log ve timigs yukarıda

timigs 25 dklık veri

Sürümlerin uyuştuğuna emin misin?

Sürümlerin uyuştuğuna emin misin?
hayır değilim çünkü araştırdım ama tuskenin 1.8 için özel bi versiyonu yok [deluxe menü nasıl son sürümde değilde sadece 1.10.6 (yanlış olabilir) da çalışıyorsa (1.8)de ]diye biliyorum yani en üstteki sürümü indirdiğime eminim

reklam yerine düzgün bi şekilde sorumu cevaplasan
İyi niyetle yaklaşan ve yardım etmek isteyen insanın yaptığı bir öneriye böyle yaklaşmamalısın.

Ve ayrıca biraz mantıklı düşün; plugin ücretsiz ve zaten 6.000 küsür adam kullanıyor, sen indirsen ne indirmesen ne

Diğer tüm rank sistemlerinin aksine groupmanager veya herhangi bir perm eklentisiyle yönetmez işi, kendi başına özerk yönetim sistemi vardır ve papi destekleyen tüm eklentilerle gereksinim yaratıp onlarla rütbe oluşturabilir, bu sistem ve fikir hiçbir rank eklentisinde yok zaten olmadığı ve böyle bir sistem istediğim için yaptım bu plugini.

Avantajları diğerlerine göre çok olan ve çalışan ÜCRETSİZ bir eklentiyi önerdim, sadece yapan benim, onu kullandığın zaman bana para vermeyecekler bir şey kazanmayacağım sadece o emekleri ücretsiz dağıttığıma değdi, birisinin işine yaradı diye sevineceğim, reklam falan değil yalnızca yardımcı olma güdüsü. O attığım sayfayı oku.

Herhangi konuda destek istersen ulaşabilirsin.

hayır değilim çünkü araştırdım ama tuskenin 1.8 için özel bi versiyonu yok [deluxe menü nasıl son sürümde değilde sadece 1.10.6 (yanlış olabilir) da çalışıyorsa (1.8)de ]diye biliyorum yani en üstteki sürümü indirdiğime eminim
TuSKe için skript pluginleri tam olduğuna emin misin (skript,wildskript,skyrayfall vb) Ayrıca CRanks sürümünün tam olduguna emin ol. Ve aldığın hatayı atabilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl