Bedirhan1453
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 15
- Minecraft
- iBedirhanz
Discord:
bedo#2660
bedo#2660
bedo#2660
hayır değilim çünkü araştırdım ama tuskenin 1.8 için özel bi versiyonu yok [deluxe menü nasıl son sürümde değilde sadece 1.10.6 (yanlış olabilir) da çalışıyorsa (1.8)de ]diye biliyorum yani en üstteki sürümü indirdiğime eminimSürümlerin uyuştuğuna emin misin?
bedo#2660
reklam yerine düzgün bi şekilde sorumu cevaplasanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İyi niyetle yaklaşan ve yardım etmek isteyen insanın yaptığı bir öneriye böyle yaklaşmamalısın.reklam yerine düzgün bi şekilde sorumu cevaplasan
TuSKe için skript pluginleri tam olduğuna emin misin (skript,wildskript,skyrayfall vb) Ayrıca CRanks sürümünün tam olduguna emin ol. Ve aldığın hatayı atabilirmisin?hayır değilim çünkü araştırdım ama tuskenin 1.8 için özel bi versiyonu yok [deluxe menü nasıl son sürümde değilde sadece 1.10.6 (yanlış olabilir) da çalışıyorsa (1.8)de ]diye biliyorum yani en üstteki sürümü indirdiğime eminim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!