Çözüldü Tuske GUI'de Boş Büyü Basmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rhalith

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12
Minecraft
Rhalith

Discord:

Rhâlith#9336

Eşyanın büyülü gözükmesini ama büyü kısmında benim "with lore" kısmında yazdıklarım dışında bir şey gözükmemesini istiyorum. Biliyorsanız lütfen düzenleyip atar mısınız?

Kod:
make gui slot 10 of player with coal ore named "&a1. &7Seviye Jeneratör" with lore "&cİçeriği:||&a%%1 &7Kömür||&a%%1 &7Taş||&a%%0,25 &7Demir||&a%%0,25 &7Kızıltaş" to run:

Bunun için skBee addonu gerekiyor, en son kısma to hide all flags eklemelisiniz.

Kod:
command /kazmaver <player>:
    trigger:
        if player is op:
            give arg-1 1 diamond pickaxe of efficiency 8 and unbreaking 8 and fortune 8 named "&cS8 Edit Kazma" with lore "&7Verimlilik VIII &8(&c8&8)||&7Kırılmazlık VIII &8(&c8&8)||&7Servet VIII &8(&c8&8)" with all flags hidden
Ben böyle bir skript kullanıyordum ama nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorum, to hide all flags değilmiş bu arada, with all flags hidden miş.

Kod:
command /kazmaver <player>:
    trigger:
        if player is op:
            give arg-1 1 diamond pickaxe of efficiency 8 and unbreaking 8 and fortune 8 named "&cS8 Edit Kazma" with lore "&7Verimlilik VIII &8(&c8&8)||&7Kırılmazlık VIII &8(&c8&8)||&7Servet VIII &8(&c8&8)" with all flags hidden
Ben böyle bir skript kullanıyordum ama nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorum, to hide all flags değilmiş bu arada, with all flags hidden miş.
Çözdüm.

Kod:
make gui slot 10 of player with coal ore of unbreaking named "&a1. &7Seviye Jeneratör" with lore "&cİçeriği:||&a%%1 &7Kömür||&a%%1 &7Taş||&a%%0,25 &7Demir||&a%%0,25 &7Kızıltaş" with hidden enchant flags to run:
yapınca düzeldi.

make gui slot 10 of player with glowing coal ore named "&a1. &7Seviye Jeneratör" with lore "&cİçeriği:||&a%%1 &7Kömür||&a%%1 &7Taş||&a%%0,25 &7Demir||&a%%0,25 &7Kızıltaş" to run:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl