Çözüldü TusKe Çalışmıyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Volume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Volume

Skripter & BackEnd Coder
Elmaslar
75
Minecraft
VolumeGG
TusKe Addonu ve Skript En Güncel Sürümdedir.Fakat TusKe Gui Kullanırken Sürekli Şu Hatayı Almaktayım;
Kod:
"virtual chest with....." is not an entity type.

Hatayı Çözmemde Yardımcı Olursanız Sevinirim <3

Size bir örnek bırakayım:
Kod:
command /gui:
    trigger:
        open virtual chest with size 1 of Paper named "kağıt" with lore "lore"

Hatanız: Eşyayı belirlememişsiniz.

Dostum merhaba,

Aynı hatayı bende alıyordum fakat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
siteden tuskeyi indirdim sürümüme uygun olanı şuanda normal bir şekilde çalışıyor.

Dostum merhaba,

Aynı hatayı bende alıyordum fakat
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
siteden tuskeyi indirdim sürümüme uygun olanı şuanda normal bir şekilde çalışıyor.
Size bir örnek bırakayım:
Kod:
command /gui:
    trigger:
        open virtual chest with size 1 of Paper named "kağıt" with lore "lore"

Hatanız: Eşyayı belirlememişsiniz.
Ne Yazıkki Hala Çalışmıyor.

Son sürüm tuske, (yapımcısından)

Github gibi siteler harici siteleri kullanmanızı önermiyorum, virüslü çıkabilir. bu attığım Github yapımcısının kendi sitesindendir

open virtual chest with size 6 named "Sandık" to player

Muhtemelen "to player" kısmını eklemedin, ben de arada bir unutuyorum :D

Tuske plugini enabling olurken bir sorun varsa consol'a yazdırır. log dosyanızı kontrol edermisiniz.

bu hatayı aldığınız satırı atarmısınız.

Tuske plugini enabling olurken bir sorun varsa consol'a yazdırır. log dosyanızı kontrol edermisiniz.

bu hatayı aldığınız satırı atarmısınız.
Kod:
[21:00:48] [Server thread/INFO]: [TuSKe] Enabling TuSKe v1.8.2-Pikachu-Patch-3
[21:00:48] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2-Pikachu-Patch-3 (Is it up to date?)
java.lang.NoSuchMethodError: ch.njol.skript.bukkitutil.PlayerUtils.getOnlinePlayers()Ljava/util/Collection;
    at com.github.tukenuke.tuske.listeners.OnlineStatusCheck.<init>(OnlineStatusCheck.java:23) ~[?:?]
    at com.github.tukenuke.tuske.TuSKe.onEnable(TuSKe.java:72) ~[?:?]
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:321) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:327) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:404) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:341) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:313) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.q(MinecraftServer.java:394) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.k(MinecraftServer.java:362) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:317) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:190) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_181]

Kod:
[21:00:48] [Server thread/INFO]: [TuSKe] Enabling TuSKe v1.8.2-Pikachu-Patch-3
[21:00:48] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling TuSKe v1.8.2-Pikachu-Patch-3 (Is it up to date?)
java.lang.NoSuchMethodError: ch.njol.skript.bukkitutil.PlayerUtils.getOnlinePlayers()Ljava/util/Collection;
    at com.github.tukenuke.tuske.listeners.OnlineStatusCheck.<init>(OnlineStatusCheck.java:23) ~[?:?]
    at com.github.tukenuke.tuske.TuSKe.onEnable(TuSKe.java:72) ~[?:?]
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:321) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:327) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:404) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R1.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:341) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R1.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:313) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.q(MinecraftServer.java:394) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.k(MinecraftServer.java:362) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:317) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:190) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at net.minecraft.server.v1_8_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-33d5de3]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_181]
Muhtemelen, skriptin yeni sürümlerinde var olup, sizin sürümünüzde var olmayan bir metodu intialize etmeye çalışırken böyle oluyor.

Skript'inizi güncelleyiniz.
1.12.2 sürümü için yapılmış en güncel skript. (1.8 içinde sorun çıkartmayacaktır)

Muhtemelen, skriptin yeni sürümlerinde var olup, sizin sürümünüzde var olmayan bir metodu intialize etmeye çalışırken böyle oluyor.

Skript'inizi güncelleyiniz.
1.12.2 sürümü için yapılmış en güncel skript. (1.8 içinde sorun çıkartmayacaktır)

Ne Yazıkki Düzelme Olmadı.

Minecraft sürümünüz nedir?

Hatada bir değişiklik oldu mu?

sunucuyu yeniden başlattınız mı?

Minecraft sürümünüz nedir?

Hatada bir değişiklik oldu mu?

sunucuyu yeniden başlattınız mı?
.
Sürüm 1.8 Spigot;
Hatada Değişiklik Olmadı;
Denemek için Yeniden Başlattım,Stop Çekip Açtım.Değişiklik olmadı.

komutlarını yazıp, çıkanı atarmısınız.
Kod:
[17:16:23 INFO]: Skript version 2.1.2
[17:16:23 INFO]: Customize Minecraft's mechanics with simple scripts written in plain English sentences.
[17:16:23 INFO]: Website: http://njol.ch/projects/skript
[17:16:23 INFO]: Author: Njol
[17:16:23 INFO]: WildSkript version 1.8
[17:16:23 INFO]: Website: http://www.dzikoysk.net/
[17:16:23 INFO]: Author: Dzikoysk
[17:16:23 INFO]: skript-yaml version 1.2.4
[17:16:23 INFO]: The proper way to do yaml in skript
[17:16:23 INFO]: Author: Sashie

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl