spigotunuzu paperspigot yapın deneyinTuske normalde çalışırken bi anda error vermeye başladı her türlü sürümü denedim değişen birşey yok

benjamin17
paperspigot optimizasyon ve performans acısından tacospigot ve spigot forkundan daha iyi iş cıkartıyor suanki devirde spigot forku kullanılmıyor. Plugin destegi konusuna gelicek olursak piyasadaki cogu belki tüme yakın eklenti destegine sahip yaptıgım paketlerde kullandıgım bir forktur tavsiye ederim hayırlı günler dilerim.KomutLog_1.jar, Toast.jar, FlexClaim.jar, ClaimCheckerPlugin.jar, DiscordSRV-Build-1.27.0.jar, testbababa123.jar, MineResetLite, ChestCommands, DeluxeMenus, skript, Viaversion, PlaceholderAPI pluginlerinde sorunlar mevcut.
Anladığım kadarıyla özel plugin vs eklemeyi düşünüyorsunuz. Bunların bir çoğu tuske ile ilgili olabilir tabikide. Yinede bu pluginlerini güncel ve uyumlu sürümlere getiriniz.
Sorunuzun çözümü ise tacospigot yerine spigot veya paperspigot gibi bir fork kullanmanız. Önerim spigottur. Uyumluluk sorunu pek yaratmaz. Düzgün bir optimize ile baya sağlam iş çıkarır.
kay1337_
paperspigot optimizasyon ve performans acısından tacospigot ve spigot forkundan daha iyi iş cıkartıyor suanki devirde spigot forku kullanılmıyor. Plugin destegi konusuna gelicek olursak piyasadaki cogu belki tüme yakın eklenti destegine sahip yaptıgım paketlerde kullandıgım bir forktur tavsiye ederim hayırlı günler dilerim.
KomutLog_1.jar, Toast.jar, FlexClaim.jar, ClaimCheckerPlugin.jar, DiscordSRV-Build-1.27.0.jar, testbababa123.jar, MineResetLite, ChestCommands, DeluxeMenus, skript, Viaversion, PlaceholderAPI pluginlerinde sorunlar mevcut.
Anladığım kadarıyla özel plugin vs eklemeyi düşünüyorsunuz. Bunların bir çoğu tuske ile ilgili olabilir tabikide. Yinede bu pluginlerini güncel ve uyumlu sürümlere getiriniz.
Sorunuzun çözümü ise tacospigot yerine spigot veya paperspigot gibi bir fork kullanmanız. Önerim spigottur. Uyumluluk sorunu pek yaratmaz. Düzgün bir optimize ile baya sağlam iş çıkarır.
Kullandığın spigot forkundan kaynaklıdır, arkadaşın dediği gibi paperspigot yada farklı spigot forklarına yönelebilirsin.
Arkadaşlar, sunucum normal bir sunucu olmadığı için ve sonoyuncu'nun özel olarak yaptığı itemlerin de sunucuda kullanılması için editlenmiş TacoSpigot gibi forklar kullanmamız gerekiyor, ayrıca önceden bir sorun yoktu kendi kendine böyle olmaya başladı.spigotunuzu paperspigot yapın deneyin

benjamin17
Anladım.Arkadaşlar, sunucum normal bir sunucu olmadığı için ve sonoyuncu'nun özel olarak yaptığı itemlerin de sunucuda kullanılması için editlenmiş TacoSpigot gibi forklar kullanmamız gerekiyor, ayrıca önceden bir sorun yoktu kendi kendine böyle olmaya başladı.
kay1337_
Hocam anlattığım gibi fork değişme gibi bir imkanım yok maalesef..paperspigot zaten bu destegi sunuyor paperspigota geçerseniz plugin sorunlarını çözebilirsiniz suanki tuske sürümünüz 1.8 için en uygun sürümü oldugu için paperspigotta daha optimizeli çalışacaktıer öbür eklentilerle birlikte
kay1337_
Hiçbir değişiklilik yapmadım ki hocam, şimdi aynı şekilde sunucuyu açıyorum ve arazi yükleniyorda kalıyor, sunucuya giremiyorum çok çok lag giriyor çok garip şeyler oluyor sunucuda. Sunucuyu açtırmayacak derecede laglar giriyor sunucuya tuske bozulmadan önce hiçbir şey yoktu şimdi garip garip şeyler oluyor anlamıyorum.Anladım.
Tuskeyi internetten son sürüme güncelleyin veya hata olmadığı dönemki tuske sürümünü kullanın.
Halen daha hata alıyorsanız sorun sizin yaptığınız en ufak bir değişiklikten dolayı bile olabilir.
medusa.nw
sunucu sürümüne uygun paper sürümü kullanıp lates log atarmısınTuske normalde çalışırken bi anda error vermeye başladı her türlü sürümü denedim değişen birşey yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!