Tanıtım Turkuaz ? Moderasyon, eğlence, müzik, otomatik rol ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bot geliştiricisiyim, maalesef botunuzu çok başarılı bulamadım, menü tasarımları çok karışık geldi ve istatistik kısmından anladığıma göre komutlarda emoji ile süsleme bulunmuyor. Onun dışında gayet potansiyel olan bir bota benziyor.

Dip Not: Botu tamamen görmediğim için ancak bu kadar yorumlayabildim. Başarılar dilerim :) ufak tefek şeyler dışında botunuz çok güzel gözüküyor.
Şahsen bende öyle düşünüyordum ama inceleyince ayrıntılı bir bot olduğunu fark ettim, incelemeni tavsiye ederim, iyi forumlar.

bende bot geliştiricisiyim, maalesef botunuzu çok başarılı bulamadım, menü tasarımları çok karışık geldi ve istatistik kısmından anladığıma göre komutlarda emoji ile süsleme bulunmuyor. Onun dışında gayet potansiyel olan bir bota benziyor.

Dip Not: Botu tamamen görmediğim için ancak bu kadar yorumlayabildim. Başarılar dilerim :) ufak tefek şeyler dışında botunuz çok güzel gözüküyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim. İki menü ile bu kadar büyük bir yargıya kapıldığınız için de oldukça şaşkınım. Sizi kullanıcılarımız arasında görmek isteriz.

Botu inceledim, önerilerimde bulundum.
Şahsen proje çok hoşuma gitti, önü açık bir bot projesi, şahsen öyle düşünüyorum.
Çok iyi yerlere gelmen dileği ile.
İyi forumlar.
Zaman ayırıp yorumladığın için teşekkür ederim.

Yorumunuz için teşekkür ederim. İki menü ile bu kadar büyük bir yargıya kapıldığınız için de oldukça şaşkınım. Sizi kullanıcılarımız arasında görmek isteriz.

Zaman ayırıp yorumladığın için teşekkür ederim.
Ne demek ben teşekür ederim :)

1612786123321.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tasarımda bot da kalitili gözüküyor başarılar dilerim

Botu test ettim sunucumuda kullanmayı planlıyorum. Eline sağlık başarılar

Bir botu bile canlandırmayı başarmışsınız, başarılarınızın devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl