Tanıtım Turkuaz ? Moderasyon, eğlence, müzik, otomatik rol ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayipkasif

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
1612691296209.png
1612691398930.png

1612691461565.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
tasarım iyiymiş

Güzel bir bota benziyor. Sitesini kurup bütün komutlarını vs. detaylandırabilirsiniz. Prefixi aşırı uzun geldi a; tarzında bir yan prefix olsa daha kolay kullanılabilir.

Güzel bir bota benziyor. Sitesini kurup bütün komutlarını vs. detaylandırabilirsiniz. Prefixi aşırı uzun geldi a; tarzında bir yan prefix olsa daha kolay kullanılabilir.
Bu gece bitirebilirsem hoş bir wiki sayfası sizleri bekliyor. Prefixler çok yakında sunucularınıza özel ayarlanabilir olacak. Öneriniz için teşekkür ediyorum.

Tasarıma hasta kaldım botada öyle kendi botumada buna benzer ( Tıpa Tıp Aynısı Değil ) konu tasarımı yapsam senin için sıkıntı olurmu ?

Tasarıma hasta kaldım botada öyle kendi botumada buna benzer ( Tıpa Tıp Aynısı Değil ) konu tasarımı yapsam senin için sıkıntı olurmu ?
Aynısı olmadığı sürece sorun yok. Kafanıza göre takılın.

Tasarımı beğendim botta çok iyi başarılar​

Onaylı bir bot geliştiricisi olarak başarı dileklerimi sizlere armağan ediyorum.

Onaylı olayan bir geliştirici olarak da, bende size başarılar dilerim.

Tasarımı beğendim botta çok iyi başarılar​
Çok teşekkür ederim.

Onaylı bir bot geliştiricisi olarak başarı dileklerimi sizlere armağan ediyorum.
Onaylı olayan bir geliştirici olarak da, bende size başarılar dilerim.
Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim ama bundan çok bot hakkındaki düşüncelerinize ihtiyacım var. Müsait bir zamanınızda botu değerlendirirseniz çok mutlu olurum.

bende bot geliştiricisiyim, maalesef botunuzu çok başarılı bulamadım, menü tasarımları çok karışık geldi ve istatistik kısmından anladığıma göre komutlarda emoji ile süsleme bulunmuyor. Onun dışında gayet potansiyel olan bir bota benziyor.

Dip Not: Botu tamamen görmediğim için ancak bu kadar yorumlayabildim. Başarılar dilerim :) ufak tefek şeyler dışında botunuz çok güzel gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl