kayipkasif
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 10
Son düzenleme:
Teşekkür ederim ama tasarımdan ziyade bot hakkındaki görüşleriniz benim için daha değerli. Müsait bir zamanınızda botu değerlendirirseniz çok mutlu olurum.tasarım iyiymiş
onurtncblk_
Bu gece bitirebilirsem hoş bir wiki sayfası sizleri bekliyor. Prefixler çok yakında sunucularınıza özel ayarlanabilir olacak. Öneriniz için teşekkür ediyorum.Güzel bir bota benziyor. Sitesini kurup bütün komutlarını vs. detaylandırabilirsiniz. Prefixi aşırı uzun geldi a; tarzında bir yan prefix olsa daha kolay kullanılabilir.
Aynısı olmadığı sürece sorun yok. Kafanıza göre takılın.Tasarıma hasta kaldım botada öyle kendi botumada buna benzer ( Tıpa Tıp Aynısı Değil ) konu tasarımı yapsam senin için sıkıntı olurmu ?
blackeratonos
Çok teşekkür ederim.Tasarımı beğendim botta çok iyi başarılar
Onaylı bir bot geliştiricisi olarak başarı dileklerimi sizlere armağan ediyorum.
Başarı dilekleriniz için teşekkür ederim ama bundan çok bot hakkındaki düşüncelerinize ihtiyacım var. Müsait bir zamanınızda botu değerlendirirseniz çok mutlu olurum.Onaylı olayan bir geliştirici olarak da, bende size başarılar dilerim.
linlord
Botu inceledim, önerilerimde bulundum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!