Türklerin Fikri||Pepee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Pepee, bir Türk çizgi dizisi ve aynı isimli çizgi dizinin kahramanı olan çizgi karakterinin adı. Tamamen Türk yapımı olan çizgifilmde öne çıkan karakterler "Pepee, Bebee, Şuşu, Şila” dır.
İlk bölüm yayın tarihi: 6 Haziran 2008
Son bölüm yayın tarihi: 20 Ağustos 2015
Programın yaratıcısı: Ayşe Şule Bilgiç
Dil: İngilizce
Bölüm sayısı: 208
Kanallar: TRT Çocuk, Disney Junior
Google de bunlar yazıyor bakalım Türkler Pepee hakkında ne düşünüyor?

1. Yorum
Türkiye'de yapılmış en basarili animasyon/çizgi film olabilir.
tipler, konu, seslendirme vs. harika. namnam gibi rezilliklerin yanında ilaç gibi.
2. Yorum
Bazı çocuklarda bağımlılık yapan animasyon. 2 yaşındaki yeğenim yaramazlık yapmaya başlayınca ''gel hadi Pepee'' diyorum çocuk kendinden geçiyor. aralıksız 1 saat ses çıkarmadan kendini ekrana kilitleyebiliyor.
3.Yorum
Henüz kızımın başına oturup izleyecek yaşta olmaması nedeniyle tanışma şerefine nail olamadığı, ancak şahsım tarafından şimdiden müptelası olunmuş trt çocuk kanalında günde 3 kere oynatılan türk çizgi filmidir. son derece sevimli ve öğretici olması bir yana, beni çocukluğumun trt çizgi filmleri dönemine götürebilen tek animasyondur.
4.Yorum
Herkes öyle bir geçer zaman ki izlerken, TRT çocuk'ta zeybek oynayıp, kitap okumanın güzelliklerini anlatan süper kahraman. hem o da osman gibi "hiş de bileee" diyor. acılı yerli dizilerin saltanatını yıkacak inşallah.

Kaynak aldığım site ekşi sözlüktür

Peki ya siz Pepee hakkında ne düşünüyorsunuz ?​

Pepee'nin ilk bölümlerini küçükken izlerdim. O zaman yıl 2010-2011 gibi daha sonra yeni Pepee falan çıkardılar :D

Şarkıları aşırı bağımlılık yapıyor Pepee pepee çok üzülüyor

Peppe Peppe Çok Ağlıyor :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl