Skript Paylaşımı Türkiyenin Paylasılan en iyi coinmarket skripti | GLOREYS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpelTura

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
77
Minecraft
UzunKolluSpel

Discord:

speltura

Skripti sahiplenmek ve editlenip satılması yasaktır.
Merhaba arkadaşlar,
Kendime ait olan Coinmarket skriptini paylaşacağım

Çalışması için: Tuske, Skellet, Skquery bulunması yeterlidir.
10 dakika oyunda durana 1 adet coin verilmektedir verilen coinleri /Coinmarket yazarak oyuncular harcayabilir.
2020-09-02_12.32.57.png
2020-09-02_12.32.59.png
2020-09-02_12.32.55.png
2020-09-02_12.35.46.png
2020-09-02_12.33.00_2.png
2020-09-02_12.33.00.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Güzel görünüyor eline emeğine sağlık.​

böylemi en iyisi olucak ? buglu menü format slot kullanıyorsunuz coin timeyi every ile ölçüyorsunuz ama while ile veriyorsunuz bu biraz saçma üstüne üslük argument veya fonksiyon kullanmayıp satırı uzaltmışsınız

böylemi en iyisi olucak ? buglu menü format slot kullanıyorsunuz coin timeyi every ile ölçüyorsunuz ama while ile veriyorsunuz bu biraz saçma üstüne üslük argument veya fonksiyon kullanmayıp satırı uzaltmışsınız
evet farkındayım düzelticem

Sen her konuya böyle artist artist kötülüyorsun. Gel bide sen konu aç senin elinden görelim

Sen her konuya böyle artist artist kötülüyorsun. Gel bide sen konu aç senin elinden görelim
paylaştığım en yeni skriptim sanırım şu https://www.mc-tr.com/konu/sut-inegi-gelisme-asamasinda-while-kullanilmisdir-v0-1.84562/
tabikide bunu geliştirmeyi bıraktım belki devam ederim ben burda yalan bir şey söylemiyorum dediğim her şey doğru ha şöyle bir şey var duyduğum kadarıyla format slot yeni sürümlerde sorun çıkartmıyormuş fakat bunu kullanan birçok kişi 1.8 ne olur ne olmaz tuske menüsü kullanmak lazım normalde böyle yazmayacakdım fakat türkiyenin en iyisi diye başlık atmış
o hatayı saymasak bile 2 sorun daha çıkıyor

paylaştığım en yeni skriptim sanırım şu https://www.mc-tr.com/konu/sut-inegi-gelisme-asamasinda-while-kullanilmisdir-v0-1.84562/
tabikide bunu geliştirmeyi bıraktım belki devam ederim ben burda yalan bir şey söylemiyorum dediğim her şey doğru ha şöyle bir şey var duyduğum kadarıyla format slot yeni sürümlerde sorun çıkartmıyormuş fakat bunu kullanan birçok kişi 1.8 ne olur ne olmaz tuske menüsü kullanmak lazım normalde böyle yazmayacakdım fakat türkiyenin en iyisi diye başlık atmış
o hatayı saymasak bile 2 sorun daha çıkıyor
düzeltildi.

Sunucusuna sistem arayan arkadaşlar için güzel bir sisteme benziyor ki şahsen çok beğendim. Elinize, emeğinize ve çabanıza sağlık ;) <3

Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl