TÜRKİYENİN EN ZORU! (YENİ AÇILDIK) / bimonetwork.keyubu.net | DOLAR-MUHTARLIK-BİNEK SİSTEMİ | 1.8-1.19 | AKTİF!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarbarosArda

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4

Discord:

Barbaros#1173

forumfoto.png

Bazı sistemlerimizden görüntüler
Muhtar Sistemi
Köyümüzü yönetecek bir muhtara ihtiyaç var gibi, Hanginiz olmak ister?
sistem3.png
Yanında vaat vermeyide unutmayınız tabikide
sistem4.png
Büyü ve Örs Sistemi
Sizi zorlayacak bu sistemimizle emek survivalı
dahada ilgi çekici hale getirmek istedik.
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Kara Gün Nedir ?
Kara Gün sunucumuzda her gün %40 şansla oluşma ihtimali olan bir gece korku sistemidir. Bazı gecelerde kara gün
aktif oluyor ve o günler zararlı yaratıklarda güçlenme oluyor ve o gecelerde evinizden dışarı çıkmayı önermeyiz
kendine güvenenler tabii ki çıkabilir :)
Screenshot_6.png
Screenshot_5.png
Dolar Sistemi
Sunucumuzda eğlence için çok para katlatmasada iyi bir zevk yaratacak
dolar sistemini getirdik para değeri emeğe göre ayarlanmıştır.
dolar.png
Screenshot_2.png
Çanta Sistemi
Eşyaları elinizde taşımaktan yoruldunuz mu o zaman sırtınızda taşıyın :)
babababa.png
Ve daha fazlası için sunucumuza bekleniyorsunuz...
VIGOR TOPLULUĞU

Son düzenleme:
vaay güzel bi sunucu ya benziyor forum dan gördüklerim

- Haritalara bakmadım ki zaten haritaya önem veren biri deilim (= )
- Muhtarlık sistemi varmış cok bilgi vermemişşiniz anlamadım ama güzele benziyor :D ( + )
- Kara Gün bu sistemi 2 3 sunucuda görmüştüm klasik bi sistem ama cogu sw de yok tabi ( + )
- Dolar sistemi harika bi sistem bayıldım sadece dolar yanında sterlin euro da eklerseniz daha iyi olur bitcoin gibi bi biri artsın bi biri ama güzel ( + )
- Örs ve Büyüde rütbe istiyorsunuz bu bana sacma geldi zaten büyü masası ve örs bedava deil? zaten onları almak icin emek harcıyoruz emek survival adı altında sacma bi iş olmuş ( - )
- Viplerden hiç bahsetmemişşiniz neden derseniz p2w misiniz t2w misiniz anlamadım sadece sistemlerir ve yetkilileleri eklemişsiniz reklam o kadar özen gösterilmemiş ( - )

geliştirilmeli bi sunucu ama yinede güzel

vaay güzel bi sunucu ya benziyor forum dan gördüklerim

- Haritalara bakmadım ki zaten haritaya önem veren biri deilim (= )
- Muhtarlık sistemi varmış cok bilgi vermemişşiniz anlamadım ama güzele benziyor :D ( + )
- Kara Gün bu sistemi 2 3 sunucuda görmüştüm klasik bi sistem ama cogu sw de yok tabi ( + )
- Dolar sistemi harika bi sistem bayıldım sadece dolar yanında sterlin euro da eklerseniz daha iyi olur bitcoin gibi bi biri artsın bi biri ama güzel ( + )
- Örs ve Büyüde rütbe istiyorsunuz bu bana sacma geldi zaten büyü masası ve örs bedava deil? zaten onları almak icin emek harcıyoruz emek survival adı altında sacma bi iş olmuş ( - )
- Viplerden hiç bahsetmemişşiniz neden derseniz p2w misiniz t2w misiniz anlamadım sadece sistemlerir ve yetkilileleri eklemişsiniz reklam o kadar özen gösterilmemiş ( - )

geliştirilmeli bi sunucu ama yinede güzel

Teşekkürler değerli yorumunuz için.
Örs ve büyü masasını öyle yapmamızın sebebi insanlar rank atlamanın gerçekten önemini anlaması içindir.

Haritalar harici hoş duruyor başarılar

Yeni sistemler eklenmektedir. Discordumuzdan yama notlarını takip ederek oyun içi değişmeleri sürekli görebilirsiniz

Güzele benziyor başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl