Türkiye'nin en kaliteli hostingini arıyorum❗

Fiyatı boşver Türkiye'den 20.000TL'e sunucu alsam bile Hetznerdakine yakın bir kalite veremiyecek sorun bu.

Konu kilitlenebilir.

Fiyatı boşver Türkiye'den 20.000TL'e sunucu alsam bile Hetzner daki kaliteyi veremiyecek sorun bu.

Konu kilitlenebilir.
Bizzat gidip tubitak teknodc de sunucu barındırıyorum randevu ile gidiyorum Türkiye şartlarında stabil ve güzel hizmet alıyorum portu 10gb a genişletmedim 1gb port bile yeterli oluyor kaç kere hetznerden sunucu aldında türkiye hostlarıyla kıyaslıyorsun.

Fiyatı boşver Türkiye'den 20.000TL'e sunucu alsam bile Hetznerdakine yakın bir kalite veremiyecek sorun bu.

Konu kilitlenebilir.
Hetznerden cihaz alıp ayrıyetten 3. Bir sağlayıcıdan koruma satın alman gerekecek buna ne açıklaman var peki

Hetznerden cihaz alıp ayrıyetten 3. Bir sağlayıcıdan koruma satın alman gerekecek buna ne açıklaman var peki

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İÇERİK SİLİNDİ

Tamam peki neden konu başlığı “Türkiye’nin en kaliteli hostingini arıyorum” ? Al kardeşim Hetznerden 70 pingle oyun oynat ne diyelim sana artık 😅
N*desty müşterileri 30-40ping oynatıyor ona ne dersiniz

Bak sana bir öneri vereyim almanya lokasyon sunucu satanlar yani RESELLER YAPANLAR hetzner kullanmıyor zaten bunlar ddos korumasıda veriyorlar ek servise para vermiyorlar RESELLER hostingler.
Şunları kullanıyor KAMUOYUNA DUYURULUR;
Biliyorumda hetzner + tcpshield bunlardan daha iyidir bence

Tamam peki neden konu başlığı “Türkiye’nin en kaliteli hostingini arıyorum” ? Al kardeşim Hetznerden 70 pingle oyun oynat ne diyelim sana artık 😅
Düşük ping istediğim için Türkiye lokasyon hosting arıyordum fakat hetznere yakın kalite verebilecek bir hosting yok sanırım ayrıca internetin kötüyse ve anadolu tarafında yaşıyorsan 70ping oluyor internetin kötü değilse ve avrupa tarafında yaşıyorsan 35-40ms alırsın

N*desty müşterileri 30-40ping oynatıyor ona ne dersiniz
İstanbul ve çevre illerde interneti sağlam olan kullanıcılar için geçerli bu ping değerleri ve 30 ping imkansız minimum 43/45 arası

Biliyorumda hetzner + tcpshield bunlardan daha iyidir bence

Düşük ping istediğim için Türkiye lokasyon hosting arıyordum fakat hetznere yakın kalite verebilecek bir hosting yok sanırım ayrıca internetin kötüyse ve anadolu tarafında yaşıyorsan 70ping oluyor internetin kötü değilse ve avrupa tarafında yaşıyorsan 35-40ms alırsın
6 bine inşallah bulursun kardeşim seni kek sanıp 6 bine ultra korumalı adı altında ürün satacak çok firma var merak etme 😅

Zaten genelde böyle düşük bütçeler ile yamuk yumuk firmalardan ürün alıp “türkiye hostingler rezaletttt” başlığını kullanan sen gibi yüzler var hahaha

İstanbul ve çevre illerde interneti sağlam olan kullanıcılar için geçerli bu ping değerleri ve 30 ping imkansız minimum 43/45 arası
Ben mcpvpnin almanya sunucusuna 36-40ms alıyorum tahminim minimum 34-35msdir

1784799234848.webp

Zaten genelde böyle düşük bütçeler ile yamuk yumuk firmalardan ürün alıp “türkiye hostingler rezaletttt” başlığını kullanan sen gibi yüzler var hahaha
Sorun fiyat değil bu ay hetzner kullanıp 1-2 ay sonra bütçem olduğunda Türkiye lokasyon geçebilirim fakat kaliteli hosting yok. konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.

anlıyorum güzel kardeşim hayatında başarılar sana

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl