* - Türkiye'nin En Büyük Minecraft Ticaret Platformu

Çok yararlı bi proje olmuş başarılar :melek:

Tabii ki dolandırıcılar olacaktır, şöyle bir sistem yapın; müşteri ürünü indirip kullanmaya başladığı zaman ve aradan 1 saat geçerse otomatik olarak para satıcının hesabına geçsin. Yoksa adam kapatır siteyi, bedavadan da aldığı şeyi kullanmaya başlar, oh mis.
Her zaman böyle bir ihtimal mevcut. Ancak burada olay siteyle bitmiyor. Satın alanın da ürünü dikkatli bir şekilde incelemesi gerek. Düzen ve kelimeler her zaman ürünü ele verir :)

Ayrıca sistemin gelişmesi için herkes elinden geleni yapmalı. Bu proje sadece @* 'un değil. Yıllarca paypalın olmadığından yakınan satıcılar ve onların yerini doldurmaya çalışan dolandırıcılarla mücadele etmeye çalışan müşterilerin projesidir. Şahsen tüm benliğimle bu projeyi destekliyorum !

Çok yararlı bi proje olmuş başarılar :melek:
Teşekkür ederiz, sizinle de çalışmak isteriz.

Her zaman böyle bir ihtimal mevcut. Ancak burada olay siteyle bitmiyor. Satın alanın da ürünü dikkatli bir şekilde incelemesi gerek. Düzen ve kelimeler her zaman ürünü ele verir :)

Ayrıca sistemin gelişmesi için herkes elinden geleni yapmalı. Bu proje sadece @* 'un değil. Yıllarca paypalın olmadığından yakınan satıcılar ve onların yerini doldurmaya çalışan dolandırıcılarla mücadele etmeye çalışan müşterilerin projesidir. Şahsen tüm benliğimle bu projeyi destekliyorum !
Aynen dediğiniz gibi, biz sadece bir aracıyız bu proje hepimizin. Sizin desteklerinizle gelişecek bir sistem, katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Çok yararlı bir proje. En kısa sürede Onaylı Satıcı olup bu platformda yer almak isterim.

Siteye bakiye yükleme seçenekleri ne olucak ?

Bu başarınız için tebrik ederim.

Bir türlü onaylanmayan satıcı başvurum sanırım sizin sayenizde onaylanacak.

Satışa koyduğum websciptim ilk satışının hemen ardından onaylı satıcı başvurusunda tekrardan bulunacağım :)

Teşekkürler..

Bu başarınız için tebrik ederim.

Bir türlü onaylanmayan satıcı başvurum sanırım sizin sayenizde onaylanacak.

Satışa koyduğum websciptim ilk satışının hemen ardından onaylı satıcı başvurusunda tekrardan bulunacağım :)

Teşekkürler..
MC-TR Onaylı satıcı politikası ile bizimki farklı olabilir, bizimki güvenli bir sistem. MC-TR ise forum içerisinde alış verişe izin veriyor tabi ki farklılıklar olabilir fakat denemekten zarar gelmez :D

İyi satışlar yapacağınıza inanıyoruz ;)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

*.com üzerinde yapacağınız 50TL ve üzeri alışverişlerde Hostinglerden indirim kodları!

@KODZER - Minecraft ve VDS sunucularda %25 indirim fırsatı
@AlkanBilisim - Minecraft ve VDS sunucularda %26 indirim fırsatı

Moderatör tarafından düzenlendi:
Eklenti paketleri, Map paketleri, Grafik tasarım, java, skript, web script, grafik tasarım alanında ürünlerinizi ekleyebilirsiniz.

20TL tutarında ilk satış @SYN_T3SL4 tarafından satıldı, hayırlı olsun.
Peki her isteyen satış yapabiliyor mu?

Mağaza onayı var, mağaza onayını geçen kişiler satış yapabiliyor. Canlı destekten detaylı bilgi alabilirsiniz.
Konuştum öğrendim zaten, yinede teşekkür ederim.

Hocam satışlara başladım, umarım hepimiz için iyi bir sistem olur, hep aradığım sistemdi, iyi ki yapıldı. Teşekkürler :)

Ekip içinde yaptığımız satışları burayada taşımayı düşünüyoruz. Komisyon oranları nedir geri çekerken çekilen kdv falan onları da konuya yansıtırsanız insanların aklındaki soru işareti kaybolur diye düşünüyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl