Türkiye'de Survival Games'in Tekrardan Ünlenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakmosby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 344
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakmosby

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
34
Minecraft
mosbymc

Discord:

mosbymc

Selamlar. Belki biliyorsunuzdur, RulingGame (IsmetRG) geçtiğimiz hafta bir post paylaşarak 2014'ten bir SS paylaştı. Nostalji açısından Survival Games çekecek gibi gözüküyor. Bu paylaşımın altına da bazı eski SG youtuberları yorum attı. Kanallarını incelediğimde hepsinin tekrardan SG çekmeye başladığını fark ettim. Sizce Türkiye'de SG tekrardan ünlenir mi? Yoksa maksimum 1 ay popüler olup tekrardan eski haline mi döner?

Selamlar. Belki biliyorsunuzdur, RulingGame (IsmetRG) geçtiğimiz hafta bir post paylaşarak 2014'ten bir SS paylaştı. Nostalji açısından Survival Games çekecek gibi gözüküyor. Bu paylaşımın altına da bazı eski SG youtuberları yorum attı. Kanallarını incelediğimde hepsinin tekrardan SG çekmeye başladığını fark ettim. Sizce Türkiye'de SG tekrardan ünlenir mi? Yoksa maksimum 1 ay popüler olup tekrardan eski haline mi döner?
Ünlenirse Çoğu Yer İçin İyi Olur Satış Takımları Kaliteli Paket Yaparsa Güzel Satışlar Yapar Ayrıca Deli Online Sayıları Çeker Yeni Youtuberlarda Türeyebilir Ayrıca Kısaca Dönerse Aşırı İyi Olur Her Yer İçin

RulingGame gibi tanınmış bir içerik üreticisinin ve diğer eski SG Youtuber'larının bu oyunu tekrar gündeme getirmesi kesinlikle dikkat çekici ve nostalji severler için heyecan verici. Oyunun tekrar popüler olup olmayacağı bir kaç faktöre göre değişebilir. Eski oyuncuların ve yeni izleyicilerin bu nostaljik dönüşe ne kadar ilgi göstereceği de önemli tabii.

1711972197295.png

Ama İsmet RGnin Döneceğini Sanmıyorum Bu Kadar Çocuklaştıktan Sonra Adamın Kanalında Roleplay Manasında İsmetRG Allah Oldu Diye Video Var

RulingGame gibi tanınmış bir içerik üreticisinin ve diğer eski SG Youtuber'larının bu oyunu tekrar gündeme getirmesi kesinlikle dikkat çekici ve nostalji severler için heyecan verici. Oyunun tekrar popüler olup olmayacağı bir kaç faktöre göre değişebilir. Eski oyuncuların ve yeni izleyicilerin bu nostaljik dönüşe ne kadar ilgi göstereceği de önemli tabii.

Ekli dosyayı görüntüle 238381
Buna karşılık karımla survival games oynadık çok riskli oldu gibi bir video atmasın şimdi dikkatli olun asjfaıowfhawıofhawfıoahfa

Eğer böyle bir şey olursa üst sürüm survival games sunucularının popüler olacağını düşünüyorum.
Veya SonOyuncu

boyle birsey keske olsa ama pek sanmıyorum olacağını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl