Türkiye'de rap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.157
Rap sanattır, Hip Hop ile bir yaşam tarzıdır, tanısanız seversiniz.

Eskiside yeniside kendince güzel karşılaştırmalar çok mantıklı değil

Türkçe rap elden gidiyeh

Yorumlara baktım hiç adam akıllı yorum yapan bile olmamış, Türkçe Rap'in gidişatından çok kitlenin gidişatı hiç iyi değil :(
Zaman geçiyor, büyüyorsunuz her şeyin aynı kalmasını yerinde seyretmesini bekleyemezsiniz beyler kimse kusura bakmasın. Türkçe Rap hak ettiği değerini, altın çağını bu ivmeyle yakaladı. Üreten siz olmadığınız müddetçe bu söyledikleriniz size çocuk oyuncağı gelir, ama bu işin içerisinde olan çoğu insan senelerdir bu işi tam anlamıyla yapmalarına rağmen bu zamanda ki gibi maddi bir kazanç sağlayamıyorlardı. N'apsın bu adamlar taş mı yesin? Arz-talep, insanlar bu şekilde talep ediyorlar ki bu insanlar ona göre üretiyor. O yüzden kimsenin burda o çöplük bu çöplük diye yaftalamaya hakkı yok.

Turkiye'de rap copluktur

Türkiyede RAP 2015'te bitmiştir.

Türkiyede Rap Melanlolikle Gangsta arasında sıkışıp kalmış bir kalıp gibi

Türkçe rapte, kaliteyi "old-new" kalıplarına arasına sığdıran bir kesim var. Bana kalırsa bu çok yanlış. Yeni nesil olup kaliteli işler çıkaran bir sürü insan olduğunu düşünüyorum

Türkiyede rap gittikce başka yollara sapmaya başladı

Anıl Piyancı'ya laf atmanın anlamı yok. Kendisinin hiç eski raplerini dinlemediniz mi? Bence eskileri de güzel ancak yeni nesil tarzları da hoş ?

Ceza dışı rap sevmem

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl