Teori Türkiyede Premiumlu Sunucu Olur Mu ? (HUB)

Sizce Türkiyede Premiumlu Sunucu Tutar mı ?

• Tutmaz mı bal gibi olur.

• Sen onu tuttur sonra gel beni tuttur.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MineLive

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
..

Son düzenleme:
Merhaba, her şeyden önce sürekliliğin olması gerektiğini düşünüyorum. Uzun uğraşlar ve yorucu bir emek söz konusu. Bununla birlikte bilgili teknik ekip ve sağlam bir alt yapı olması gerekiyor. Saadete gelecek olursam, hakkıyla yapılan bir iş olduktan sonra neden olmasın :)

Yani olmuyormuş.

Eğer köklü bir sunucu değilse iş oldukça zor.

Tr içi oynamak için açıyorsan 2.şık :)

İddialıysan insanları orijinal almaya bile yönlendirirsin. Premium diye bir şey yok aslında orijinal veya değil. Sadece orijinal hesap kabul eden sunucunun çok avantajı var. Sürekli yeni hesap açıp gelenlerden, botlardan ve yan hesap vs. gibi çoğu şeyden sunucuyu arındırıyor. Tabii çoğunluk orijinal minecraft'a sahip olmadığı için biraz zor olur. Ama neden olmasın. Şahsen ben ileride açacağım sunucuda belirli bir süre sonra orijinal moda geçeceğim.

Düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Denemeye değer olduğunu düşünüyorum.

İddialıysan insanları orijinal almaya bile yönlendirirsin. Premium diye bir şey yok aslında orijinal veya değil. Sadece orijinal hesap kabul eden sunucunun çok avantajı var. Sürekli yeni hesap açıp gelenlerden, botlardan ve yan hesap vs. gibi çoğu şeyden sunucuyu arındırıyor. Tabii çoğunluk orijinal minecraft'a sahip olmadığı için biraz zor olur. Ama neden olmasın. Şahsen ben ileride açacağım sunucuda belirli bir süre sonra orijinal moda geçeceğim.
Çok haklısınız, hileler, hesap çalınma, botlar ve daha bir çok problem ortadan kalkıyor. Benim amacım çok fazla oynayan yerine kaliteli oyuncuları çekebilmek 700-1k arası oyuncu oynayacağına 400-600 oyuncu oynasın ama kaliteli oyuncular olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl