Inclodead
Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
farm yapmayı seven bir milletizÇok haklısın çok zevkli minigameler var ama bizim millet zombi gibi sadece towny ve skyblock oynuyor.
farm yapmayı seven bir milletizÇok haklısın çok zevkli minigameler var ama bizim millet zombi gibi sadece towny ve skyblock oynuyor.
Zombi modu aşırı eğlenceli bence, neden sevilmiyor bilmiyorum.Daha önceki server açma girişimlerimizde Hypixel'deki Zombies modunu da eklemiştik fakat oynanmadı :( Herkes skyblock oynuyordu :D Büyük ihtimalle bunun nedeni Türkiyedeki ilk olup kimsenin nasıl oynandığını bilmemesi. Bir trailer, inceleme videosu olsaydı belki oynanabilirdi.

benjamin17
Acmaniz icin degil fikir yoklamak icin soracagim. Acaba ortacag rus ve gocebe turklerle ilgili olan modlu bir roleplay sunucusu yapilirsa oynanir miBaşlıktada belirttiğim gibi Türkiyede bulunmasını/artmasını istediğiniz sunucu türleri ?
Bütçe ve bilgi problemlemim yok aklınızda olanları yazın belki bir şeyler çıkartırız.
muri0031
Ya Türkiye de roleplay sunucusu yok gibi bişey açanlarda fazla tutunamıyor çünkü roleplayden bir gelir elde edemezsiniz bağışlarla ayakta kalırsınız. Fakat benim param var hobi olarak bu işi yapmak istiyorum diyorsanız da iyi bir reklam yapmanız gerekli ki bu çağı yaşamak isteyen kişilere erişebilesiniz, sosyal medya bu kısımda çok önemli rol alıyor. Ha oynayan çıkar mı elbette çıkar ancak 200-300 kişi beklemeyin çok ufak bir kitleyle oynarsınız buda rol eksikliğinden dolayı belirli bir süre sonra sıkar, pek önermiyorum bu tarz girişimleri. Çok açmak istiyorsanız bu tür bir roleplay sunucusunu, daha bilindik oyun türlerine yönelip belirli bir kitle topladıktan sonra projenizi hayata geçirebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuştur, iyi forumlar!Acmaniz icin degil fikir yoklamak icin soracagim. Acaba ortacag rus ve gocebe turklerle ilgili olan modlu bir roleplay sunucusu yapilirsa oynanir mi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!