TÜRKİYEDE OLSA ÇOK İYİ OLUR DEDİĞİNİZ SUNUCU TÜRLERİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Winsdon

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Başlıktada belirttiğim gibi Türkiyede bulunmasını/artmasını istediğiniz sunucu türleri ?
Bütçe ve bilgi problemlemim yok aklınızda olanları yazın belki bir şeyler çıkartırız.

wynncraft misali bir mmorpg isterdim

wynncraft misali bir mmorpg isterdim
Sizce mmorpg türündeki sunucular modlu mu olması gerekir ? yoksa itemsadder/oraxen gibi pluginler yeterli kalır mı ?

Örnek modlardan Epic Fight

Sizce mmorpg türündeki sunucular modlu mu olması gerekir ? yoksa itemsadder/oraxen gibi pluginler yeterli kalır mı ?

Örnek modlardan Epic Fight
Epic fight epey gereksiz gibi duruyor plugin ile mod u pek ayırt edip ayıramam pek bir bilgim yok fakat wynncraft misali tatlı olur modları yok diye biliyorum pek

Epic fight epey gereksiz gibi duruyor plugin ile mod u pek ayırt edip ayıramam pek bir bilgim yok fakat wynncraft misali tatlı olur modları yok diye biliyorum pek
Evet wynncraft sunucusunda modlar yok her şey plugin üzerine kurulu

epic fight modu oyundaki combat mekaniğine bence güzel bir haz katıyor. Bir mmorpg sunucusunu modlar üzerinden yapmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü plugin ile yapmak bolca emek ve bilgi gerektiriyor. Modlar üzerinden gidip kendi launcherini kullanan bir mmorpg sunucu yapabilirim. Hafif elden ring tarzı.

Evet wynncraft sunucusunda modlar yok her şey plugin üzerine kurulu

epic fight modu oyundaki combat mekaniğine bence güzel bir haz katıyor. Bir mmorpg sunucusunu modlar üzerinden yapmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü plugin ile yapmak bolca emek ve bilgi gerektiriyor. Modlar üzerinden gidip kendi launcherini kullanan bir mmorpg sunucu yapabilirim. Hafif elden ring tarzı.
Craftrise ın getirdiği saçma sapa pvp atarken dönnme animasyonları gibi gereksiz geldi

Villager Defance - Lucky Wars - zombie games tarzı minigamesler en azından cr - so gibi büyük sunucularımızda olmalı diye düşünüyorum

not: aktif olarak enderoyuncu ve aspendos bu oyun modlarını geliştirmeye başladı önümüzdeki yaz için

Başlıktada belirttiğim gibi Türkiyede bulunmasını/artmasını istediğiniz sunucu türleri ?
TR piyasasında şöyle güzel rol dönen, oyuncu sayısı bol olan bir Medieval Roleplay olmasını isterdim

Villager Defance - Lucky Wars - zombie games tarzı minigamesler en azından cr - so gibi büyük sunucularımızda olmalı diye düşünüyorum

not: aktif olarak enderoyuncu ve aspendos bu oyun modlarını geliştirmeye başladı önümüzdeki yaz için
İşin zor tarafı hub sunucu açmak için kitlenin olması lazım. Türkiyede kitle Survival, Skyblock veya Townyden toplanıyor.

Sunucu türü değil ama Türkiye de olsa çok iyi olabilecek oyun modları var, Bunlar MineWare, ViligerDefance, TowerWars, BlockWars, Giants ve Hearts of Minecraft gibi mini oyunları Türikye de görebilsek iyi olur.

Oynanacığını bilsem minigames sunucusu açma fikrim var Almanyadayım istediğim eklentileride alabilme özgürlüğüm var fakat biz Türkler olarak skyblock ve survival’e alışmışız oyuncuda sıkıntı yaşarım.

Son düzenleme:
Oynanacığını bilsem minigames sunucusu açma fikrim var Almanyadayım istediğim eklentileride alabilme özgürlüğüm var fakat biz Türkler olarak skyblock ve survival’e alışmışız oyuncuda sıkıntı yaşarım.
Çok haklısın çok zevkli minigameler var ama bizim millet zombi gibi sadece towny ve skyblock oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl