>Roleplay : Onun için Towny'ler açılcak yakında. Yaaani güzel gibiler. Birisi Kendi biyomlarını oluşturuyor... gördüğüm diğeri ise daha çok RP yanına odaklanmayı düşünüyor... Fakat sunucuda neler olduğu pek açık deyil.Merhaba, uzun zamandır minecraft sunucuları ile uğraşıyorum. Sizce TR'de hangi sunucular eksik ? Roleplay, Survival, Skyblock(Kesinlikle Eksik Değil), BoxPvP, Hub, Modlu sunucular vb.
Modlu sunucular için launcher'da yapabilirim yani biraz önerinize ihtiyacım var.
Öğrenmek isteyip açmak isteyen olursa yapabilir.Prison,Creative Academy,Adventure, LandClaim,SemiVanilla,FTB,CityBuild,LifeSteal,Economy, tarzı sunucular yok. Bu kadar gelişmiş sunucular açacak bilgili kişiler piyasada yoktur zaten
Prison devri bitti gibi, diğer belirttiğiniz oyun modlarını biraz daha açar mısınız ?Prison,Creative Academy,Adventure, LandClaim,SemiVanilla,FTB,CityBuild,LifeSteal,Economy, tarzı sunucular yok. Bu kadar gelişmiş sunucular açacak bilgili kişiler piyasada yoktur zaten
Biraz fazlamı uzun yazdım :D Kusura bakmayın... Böyle konular biraz... yazmayı seviyorum bu konulara...Görüşleriniz için teşekkürler.
Abdullah LP
"Towny" olarak geçiyor ismi. Heryerdeler... yani 5 dakikada falan bulabileceğin birşey ama...Şehir kurma sunucuları eksik aslında
susgun
2 tane var sanıyorum şuanda...tek blok skyblock
xreckt
tekblok skyblock sunucuları var aslında, küçük bir araştırmayla bulabilirsin.tek blok skyblock
Eskiden herşeyin anlamı vardı.Aslında konuyu açmak gerekirse tutan/tutmayan bir oyun modu yok, adam isterse Survival açsın isterse Skyblock açsın kitlesi ve reklamı iyi olduktan sonra pluginleri ne kadar kötü olursa olsun o sunucu tutar. Her şey eskiden güzeldi. Zaten 2 3 tane adam akıllı server vardı, akşam girerdik klan ile Skype üzerinden klan savaşları yapardık 10vs10 - 20vs20 şeklinde, bir emek gösterirdik sabahtan akşama kadar, ben şimdiki oyuncuların maalesef diğerlerinden farklı ve üstün bir sunucuyla diğerlerinden ayrı olmayan ve p2win sunucu arasındaki farkı görebildiklerini sanmıyorum ve ayrıca kimsede artık emek gösterme diye bir şey kalmamış, belki de sunucu çeşitliliğinden veya ismi bile duyulmamış sunucuların 1 2 ay sonra kapanıp oyuncuların emeklerinin gidişindendir. Sonuna kadar okuduysanız teşekkür ederim.
Kısacası: Skyblock sunucumda oyuncuyu Bedrock kutuya hapsettim, sunucu akşam bi bakıyorsun 100 kişi.