Sol Reklam

Çözüldü Türkiye'de ne tür sunucular eksik ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

viavisa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
120
Yer
Turkiye

Discord:

viavisa

Merhaba, uzun zamandır minecraft sunucuları ile uğraşıyorum. Sizce TR'de hangi sunucular eksik ? Roleplay, Survival, Skyblock(Kesinlikle Eksik Değil), BoxPvP, Hub, Modlu sunucular vb.

Modlu sunucular için launcher'da yapabilirim yani biraz önerinize ihtiyacım var.

Merhaba, uzun zamandır minecraft sunucuları ile uğraşıyorum. Sizce TR'de hangi sunucular eksik ? Roleplay, Survival, Skyblock(Kesinlikle Eksik Değil), BoxPvP, Hub, Modlu sunucular vb.

Modlu sunucular için launcher'da yapabilirim yani biraz önerinize ihtiyacım var.
>Roleplay : Onun için Towny'ler açılcak yakında. Yaaani güzel gibiler. Birisi Kendi biyomlarını oluşturuyor... gördüğüm diğeri ise daha çok RP yanına odaklanmayı düşünüyor... Fakat sunucuda neler olduğu pek açık deyil.
>Survival : P2W ve diğer survival sunucularından %90 oranında farkı olmuyor.
>Skyblock : PARA yağsın dostuuum! Demir golemimiz %50 indirimdee! (Hiç sorma bile)
>BoxPvP : Saran birşey deyil. Savaş öl savaş öl... Bildiğin Battlefield gibi birsürü şey sunulmadıkça sarmaz. En sonunda insanı sıkar.
>Hub : Zaten hepsi hub.
>Modlu : Modlu beklendik bir şekilde yok. Çünkü Hem güzel modlu yapamıyoruz hemde Türkler gerçekten fabrika gibi birşey kurmak yerine Hexxit gibi advanture tarzı birşey bekliyor. Ama sunucu yapılsa bile Hiçkimse girmiyor çünkü Türkiye beklendiği gibi Üşengeç insanlarla dolu. Evet güzel olabilir... Belki "Create" gibi sağlam modlarla eylenceli şeyler yapılabilir. Fakat bu paketi denemeye üşenir. Dürüst olun... Sizde oynadınız bu oyunu ve bu oyuna giren insanları biliyoruz. Edite üşenmeyip modluya üşeniyoruz malesef.
-Ve evet. Malesef öyle. Şimdi Gerçekten sağlam "Create" paketi oluşturulup... Bildiğin 8gb ya kadar destekleme olsa (Yani 8GB ramı olan kişiler girebilirz) tarzından bile olsa çok aşırı fazla kişi girmez. Fakat gerçekten eylenceli olur. Sonuçta her insanın farklı icatları olucak. Gerçekten baya eylenceli şeyler yapılabilir.
-Ama şöyle. Modluda Business yapılmaz direk. Açıcaksan sunucu daha çok eylenceye yönelik olması lazım. VIP'lere özel şeyler versende modluda hep bir hiyeyarşi oluyor. İlla bi önceki iteme gereksinim duyuyorsun. Ondan dolayı VIP e onları da versen o zaman AŞIRI derece OP olur. Ondan dolayı Modluda Business deyil gerçekten oyuncuyu eylendirmeye odaklanman lazım.
Yani evet... Açılabilecek sunucular var fakat Kârlı olmadığından kimse açmıyor. Herkez ucuz yöntemlerle paket çalıp,editleyip, pluginer alıp sunucu açıyor. Sonrada üstüne birazcık tuz ekiyor ki farklı gözüksün... Bu kadar yani. Sonrada VIP ve Özel Spawner eşyalarını bildiğin Mükemmel ayarlıyor. Aynı şuanki Triple A oyunları gibi. Oyunlardaki tek çalışan şey P2W marketi.
+Ben çoğunlukla Copy paste sunucularından nefret eden birisiyim. Bu sebepten ratingler veriyorum ve gerçekleri yazıyorum çoğu sunucuda. Diyebilirimki Türkiyede Orjinallik pek kalmamış... Anca bi 2 Tane Towny sunucusu güzel gibi Onun dışında gördüğüm bütün reklamlı sunucular copy paste yada aşırı fazla oyuncusu olmasına rağmen o kadar eylendiricek şeyleri yok... Sanki youtuber sunucusu gibi yani.

Prison,Creative Academy,Adventure, LandClaim,SemiVanilla,FTB,CityBuild,LifeSteal,Economy, tarzı sunucular yok. Bu kadar gelişmiş sunucular açacak bilgili kişiler piyasada yoktur zaten
Öğrenmek isteyip açmak isteyen olursa yapabilir.

Prison,Creative Academy,Adventure, LandClaim,SemiVanilla,FTB,CityBuild,LifeSteal,Economy, tarzı sunucular yok. Bu kadar gelişmiş sunucular açacak bilgili kişiler piyasada yoktur zaten
Prison devri bitti gibi, diğer belirttiğiniz oyun modlarını biraz daha açar mısınız ?

Şehir kurma sunucuları eksik aslında

Aslında konuyu açmak gerekirse tutan/tutmayan bir oyun modu yok, adam isterse Survival açsın isterse Skyblock açsın kitlesi ve reklamı iyi olduktan sonra pluginleri ne kadar kötü olursa olsun o sunucu tutar. Her şey eskiden güzeldi. Zaten 2 3 tane adam akıllı server vardı, akşam girerdik klan ile Skype üzerinden klan savaşları yapardık 10vs10 - 20vs20 şeklinde, bir emek gösterirdik sabahtan akşama kadar, ben şimdiki oyuncuların maalesef diğerlerinden farklı ve üstün bir sunucuyla diğerlerinden ayrı olmayan ve p2win sunucu arasındaki farkı görebildiklerini sanmıyorum ve ayrıca kimsede artık emek gösterme diye bir şey kalmamış, belki de sunucu çeşitliliğinden veya ismi bile duyulmamış sunucuların 1 2 ay sonra kapanıp oyuncuların emeklerinin gidişindendir. Sonuna kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Kısacası: Skyblock sunucumda oyuncuyu Bedrock kutuya hapsettim, sunucu akşam bi bakıyorsun 100 kişi.

Aslında konuyu açmak gerekirse tutan/tutmayan bir oyun modu yok, adam isterse Survival açsın isterse Skyblock açsın kitlesi ve reklamı iyi olduktan sonra pluginleri ne kadar kötü olursa olsun o sunucu tutar. Her şey eskiden güzeldi. Zaten 2 3 tane adam akıllı server vardı, akşam girerdik klan ile Skype üzerinden klan savaşları yapardık 10vs10 - 20vs20 şeklinde, bir emek gösterirdik sabahtan akşama kadar, ben şimdiki oyuncuların maalesef diğerlerinden farklı ve üstün bir sunucuyla diğerlerinden ayrı olmayan ve p2win sunucu arasındaki farkı görebildiklerini sanmıyorum ve ayrıca kimsede artık emek gösterme diye bir şey kalmamış, belki de sunucu çeşitliliğinden veya ismi bile duyulmamış sunucuların 1 2 ay sonra kapanıp oyuncuların emeklerinin gidişindendir. Sonuna kadar okuduysanız teşekkür ederim.

Kısacası: Skyblock sunucumda oyuncuyu Bedrock kutuya hapsettim, sunucu akşam bi bakıyorsun 100 kişi.
Eskiden herşeyin anlamı vardı.
Survival : Ekipçenek toplanıp DEMIR SETLER ILE (zamanında pek minecraft wiki olayları pek şey deyildi) elmas bulunduğunda herkez havalı görüp takas etmeyi çalışırdı. Yeni insanlarla tanışmak kolay ve Gerçekten güvenilirdi.
Factions : Demir setler ve gerçekten havalı klan kaleleri vardı. Enchant falan ne demek? Millet eyleniyordu gerçekten sunucuda. Gidip düşman takımının lideriyle konuşup savaş zamanı ayarlayıp savaşıyorduk. İksirler zorzar görülüyordu sunucularda.
Skyblock : Gerçekten herkezin emek verip uğraştığı birşeydi. Sistemler basit ve eylenceliydi.
Hunger Games : Çoğu kişi için uzaylı concepti. OG zamanlarda en eylenceli olan oyun moduydu.
Modlu : Zamanında mod deyil... Daha çok mod paketleri ünlüydü... Tekkit hexxit vb... Baya keyifliydi.

Tabikide zaman geçtikçe ve ekonomininde bozulmayıyla bütün sunucular P2W i kökleyip, Para Ödülü (VIP en üstün oluyor bu konuda... Sonuçta seti ve kazandığı ödüller oyuncuya karşın yüksek) vb oluyor. "Sunucumda köle gibi kasıl ve para kazan" sistemi oldu. Oyuncular Customer oldu. Triple A nin yaptıları gibi. Para > Oyuncu. Zamanımızda DDOS saldırıları veya bot saldırısda yoktu. Herşey güzeldi ve temizdi. Gerçekten emek o zaman vardı. Şuan hiçbirşey göremiyorum. Her bir sunucuya gerçek rating verdiğimde sunucu baltalamadan uyarı yiyorum. Yani bana göre Sunucular vede malesef MC-TR de dahil hiçbir şekilde iyi bir adım atamadı malesef.

Buda benim mc'yi bırakıp modlu oynayıp... Modludanda sıkılıp (arkadaş yok moment) Factorio'ya başlamama sebep oldu. 460 Saat ile Arkadaşla Space Exploration mod'uyla oynuyoruz Factorio'da. Hiç yoktan minecraft sunucusunda bir Obje yerine(Yetkilinin gözünde) görünmekten iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı