Bulundu Türkiye'de İlk Olan Prison Server Alımları Başlamıştır ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asdasdasq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.488
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdasdasq

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
PlayGroundTR.com
Öncelikle Merhaba ! Başlıktan'da Belirttiğim Gibi Türkiye İlk Olmasını Planladığım Prison Server'ine Komutlar'dan
Anlayan Arkadaşlar Lazım.

Yetkili Alımı Olarak : Rehber
Mimar
Admin
Skripter(Pluginer)
Alımı Vardır . Detaylı Bilgi İçin Skype'den Bana Ulaşabilirsiniz.

Eğer Prison Bilmiyorsanız Eklemeyiniz !

Skype Adresi : evilsheph

Son düzenleme:
Pek ilgi göreceğini sanmam sonuçta burası türkiye factiondan başka birşey tanımazlar.

Pek ilgi göreceğini sanmam sonuçta burası türkiye factiondan başka birşey tanımazlar.
Ben Zaten Türkiye'de Olmayan Bir Server Açmayı Planlıyorum Türkiye'deki Oyuncu'lar Gerçek Oyun Deneyimini Bilmiyor !

Ben Zaten Türkiye'de Olmayan Bir Server Açmayı Planlıyorum Türkiye'deki Oyuncu'lar Gerçek Oyun Deneyimini Bilmiyor !
Dediğimi anlamadınız sanırım büyük bir oyuncu kitlesi bulamadan böyle bir sunucu açmak paraya yazık olur ilgi görmez yani diyorumki bir oyuncu kitlesi toplayın ondan sonra açınki en azından oyuncular gelsin ve eğer yeni gelen oyuncular birilerini görünce şöyle der en azından eğlenceli bir servere benziyor bir deneyek.

Dediğimi anlamadınız sanırım büyük bir oyuncu kitlesi bulamadan böyle bir sunucu açmak paraya yazık olur ilgi görmez yani diyorumki bir oyuncu kitlesi toplayın ondan sonra açınki en azından oyuncular gelsin ve eğer yeni gelen oyuncular birilerini görünce şöyle der en azından eğlenceli bir servere benziyor bir deneyek.
Kardeş Arkamız'da Nitrado Var Sırtımız Yere Değmez Sen Kafanı Yorma Ben Serveri Ayarlarım

Kardeş Arkamız'da Nitrado Var Sırtımız Yere Değmez Sen Kafanı Yorma Ben Serveri Ayarlarım
Arkamızda nitrado var derken ? beni yanlış anlamayın lütfen sohbet amaçlı yorum atıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl