Türkiyede Hypixel gibi Premium sunucu açılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CombatJaguar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 853
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CombatJaguar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Değerli forum üyeleri,
Sizce Türkiye'de Hypixel gibi Premium bir sunucu açılır mı?(Crack kullanıcıların giremediği bir sunucu)

Hypixel gibisi zor, premium açılabilir fakat tercih edilir mi bilemem.

aç kardeşim de -5 oyuncuya hizmet ver

Maalesef. Çünkü Türkiye'de MC fiyatları aşırı derecede yüksek. Kimse 500-600TL blok olan bir oyuna vermez. Ben zamanında ucuza aldım. Şu an ki fiyatlara asla bu oyunu almam. Bundan dolayı TR'de HyPixel gibi bir sunucu açılsa dahi korsan olacaktır.

Türkiye de açılmaz, Yurtdışında açılır.

Minecraft her geçen günde ölmeye devam ediyor. Mojang artık güzel güncellemeler getirmeli oyunun kaderi cidden bazı sunuculara bile bağlı hale geldi. Fakat bu sunucularda yıllarca geniş çapta oyuncu kitlesine sahip olsalar da onlarda düşüşe geçmekte.

Yabancı sunucularda bile durum böyle olduğundan Türkiye de birinin böyle bir proje yapması olası değil. Böyle bir projeyi herkes destekler ama bizim memlekette olacak iş değil.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aklımdaki bu soruyu sildiniz. İyi forumlar dilerim.

Ülkenin ekonomik şartlarından dolayı çoğu kişinin gücü premium için yeterli değil. Bu yüzden de başarılı olma şansımız çok az.

Tr de açmak biraz mantıksız gelir.

Türkiye'deki bu kitleyle öyle bir şeyin açıldığını hatta açılabileceğini hayal dahi edemiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl