Türkiye'de En Çok Satılan Otomobiller - 2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dyke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dyke

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
97
Hepinize merhabalar MC-TR kullanıcıları !

Bugün sizlerle birlikte Türkiye'de en çok satılan otomobilleri inceleyeceğiz. Ötv zamnlarından sonra sıfır araç satışlarında düşüşler yaşanmıştı. Fakat yine de satışlar devam ediyor. Sizinde kullanmakta olduğunuz, gördüğünüz, bindiğiniz otomobiller var ise listede yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum.

1 - Fiat Egea Sedan

resized_b8865-de64baa4fsdfsfsd.jpg

Listemizin 1. sırasında Fiat Egea Sedan var. Bursa'daki Tofaş fabrikalarında üretilen otomobil, geçtiğimiz 8 ayın en çok satan otomobili oldu. Toplam satış sayısı da 25 bin 857. Tüketiciler tarafından bu sene en çok tercih edilen otomobil oldu. Yakıt tüketimi konusunda oldukça iyi olduğunu duymuştum.

2 - Renault Clio HB
5805dfda61361f0ec8c3d7e9.jpg

Benimde sevdiğim, hoşuma giden bir otomobil olan Renault Clio listemizin 2. sırasında. Hem benzinli hem de dizel olarak alınabilen otomobilin ilk 8 aydaki satış rakamı 13 bin 158. 2. el piyasasında da oldukça rağbet gören bir otomobil.

3 - Renault Magane Sedan

renault-megane-sedan-lff-ph1-preview-video-001.jpg.ximg.s_12_h.smart.jpg

Benim kendi yorumumla bana göre çok klas bir otomobil. En çok satılanlar sıralamasında 3. sırada yer alıyor. Oyak Renault Bursa tesislerinde üretilen C sınıfı kompakt araç 13 bin 38 adet sattı.

4 - Toyota Corolla Sedan

0x0-1542363536900.jpg

Eski Toyota Corolla kasalarına göre bence çok daha hoş ve klas bir tasarım olmuş. Bu araç ise listemizin 4. sırasında yer alıyor. Adapazarı'nda üretiliyor. Hibrit versiyonu da bulunan araç toplamda 11 bin 56 adet sattı.

5 - Honda Civic Sedan

MY19-CIVIC-SEDAN-transfer-HERO-Mobile-375.jpg

Listemizin 5. sırasında ise Honda Civic Sedan bulunuyor. Eskilerden beri takip ettiğim bir araç olmakla beraber, çok beğendiğim bir araçtır. Honda markası artık bu aracı makyajlı da satıyor. Makyajla birlikte ön tarafta ufak değişiklikler yapılan araç ve sürüş ve otonom sistemleri güncellenen araç, toplam 9 bin 101 adet sattı.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum : )

Güzel Bir Liste Olmuş Hocam, Tebrikler.

keşke bizimde bir otomobilimiz olsa ve onu bu listede gorebilseydik :yasli:

Eline sağlık güzel konu olmuş

Ekonomiye göre hiçte fena araçlar da değil. Ya peki bizim aracımız nasıl olacak? :))

Başarılı Bir Konu Olmuş.
İyi Forumlar Diliyorum...

Clio kraldır küçüktür yağ gibi akar geçer istediğin sokağa girersin istediğin manitayı düşürürsün :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl