Türkiyede Classic Faction.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R.Seferli

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
Varyndra

Discord:

varyndra

farkındamısız türkiyede classic faction'un nesli bitmiş durumda. hiç kimse factionla ilgilenmiyo, 2 büyük sunucuda bile aktiflik ölmüş.

Faction en baba zamanları 1.8.9 SonOyuncu Craftrise Ve Hatırladığım kadarıyla MuzCraftdı o zamanlar oynadım bitirdim aylar yıllar asırlar önce o zamanlardan sonrada daha asla elimi sürmedim ve ilgimide asla çekmedi

Faction olayı gerçekten güzeldi, neden bu kadar azaldı kitlesi bilmiyorum.

Çünkü artık klasik faction oynayan herkes büyüdü. Hepsi 20 25 yaşlarına geldi. Ayrıca yenilik gelmediği için yeni nesil oyuncuları sarmıyor

Katılıyorum hocam yenilik gelmedikçe elimizin içinde eridi gitti

Faction devri bitti yerine çakma boxpvp gelmedimi sizce bana öyle hissettiriyor bașka bir bedende geri dönücem lafı gibi

Son düzenleme:
aynen öylede factiondaki zevki hiçbirşekilde vermiyor vermezde
zaten faction zirvesine yaklașamaz abi en güzel zamanlarımızı anılarımızı arkadașlıklarımızı dostuklarımızı lapislerimizi kazmalarımızı hep orda kaldı...

skyblocklar her zaman factiondan daha zevkli geliyordu desem ne yaparsınız peki

skyblocklar her zaman factiondan daha zevkli geliyordu desem ne yaparsınız peki
ben factionu hiç bir zaman anlamadım desem oynuyorduk ama çocukluk aklıyla șuan girsem yine anlamam 😅 öğrenirsem o farklı o zamanlar popülerdi

Factionsun amacı tamamiyle klanların birlikte vs atmasaydı. Yoksa warp lapiste kim lapis kasmak ister boşu boşuna :D

Flatworld oluşturup duvarları random bloklarla yapardık özledim be. Sunucum tutarsa 1.8.9 faction açacağım.

Flatworld oluşturup duvarları random bloklarla yapardık özledim be. Sunucum tutarsa 1.8.9 faction açacağım.
inan çok zevkli olur ama hevesini kırmak istemem arkadaşlarınla oynayacak kadar kişin olur dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl