Skript Paylaşımı Türkiyede Bir İlk Çalınan Hesap Koruması v1.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeremSW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.029
  • Etiketler Etiketler
    skript

Skripti Beğndiniz Mi

• Evet

Oy: 4 50,0%
  • Hayır

Oy: 2 25,0%
  • Kararsızım

Oy: 2 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse Konuyu Baltalamayayım :D eline sağlık güzel skript iyi forumlar.
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1490698633,1490698492][/DOUBLEPOST]
Neyse Konuyu Baltalamayayım :D eline sağlık güzel skript iyi forumlar.
Teşekkürler
Ortalıkta kod veren bir arguman veya herhangi bir özellik yok. Acaba adamlar kodları neye göre girecekler ? Daha doğrusu girebilecekler mi ?
Şimdi olmuş mu yoksa hala düzeltmem gereken bi yer var mı

Hemen Açıklıyım. Şimdi bi serverde builder yada mod olduğunu düşün ve senin şifreni öğrendiler ve mapi bozdular yada oyuncuları banladılar, trollediler bu skripti senin yetkini başkasının kullanmasını önlemek amaçlı yaptım[DOUBLEPOST=1490676666,1490644436][/DOUBLEPOST]
O plugin daha çok premium severler için crackli serverlerde authme plugin ve o skript birbirlerinin giriş şifrelerini engelleyeceğinden oyun buga girer ve oynanmaz
Hala Anlamayan İsmail Can'ın Dıramı

ANLADIĞIM: Mesela Moderatorda mute yetkisi yok ama kurucu yum ben bende var moderator da kendine kuruculuk verip atıyorum ahmet i banladı fakat moderator kendine kurucu tagı veremicek doğrumu

Hala Anlamayan İsmail Can'ın Dıramı

ANLADIĞIM: Mesela Moderatorda mute yetkisi yok ama kurucu yum ben bende var moderator da kendine kuruculuk verip atıyorum ahmet i banladı fakat moderator kendine kurucu tagı veremicek doğrumu
Yanlış anlamışsın bu skript sen sana verilen kodu girmeden yetkini kullanman izin vermiyor hesap calinmalarina karşı 2. Bir önlem olarak da görebilirsin

Yanlış anlamışsın bu skript sen sana verilen kodu girmeden yetkini kullanman izin vermiyor hesap calinmalarina karşı 2. Bir önlem olarak da görebilirsin
yani ben kurucuya sil yetksini versem moderator a vermesem moderator /sil yazamayacak (hadi doğru anlamışsın de dünden beri hiç bir şey anlamadım :D )

yani ben kurucuya sil yetksini versem moderator a vermesem moderator /sil yazamayacak (hadi doğru anlamışsın de dünden beri hiç bir şey anlamadım :D )
Bak tek cümleyle anlatcam sunucuya girdiğinde yetkin varsa siliniyor ve yetki kodunu girene kadarda yetkin gelmiyor ( inş doğru anlarsın dünden beri sana anlatmaya çalışıyorum :D)

Skripti pek anlamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl