Türkiye'de BetterMC Temalı Modlu Sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dermeister_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
praywen
Selamlar,

Şu anda bir kaç kişi Spigot pluginleriyle Forge modlarını birlikte çalıştırabilen Hybrid bir sunucu üzerinde çalışıyoruz. Sunucuyu Hub'dan ziyade sadece BetterMC odaklı bir sunucu olarak açmayı planlıyoruz.

Mod seçimi sizce uygun mu? Türkiye tabanlı bir BetterMC sunucusunda oynar mısınız?

Çok tatlı bir fikir bence ama oyuncusu az olur diye düşünüyorum. Yani bettermc güzel bir paket ama türkiyedeki oyuncuların bilgisayarları iyi olmayabiliyor ekonomiden dolayı. Ayrıca mod paketi kurmakla uğraşmak istemeyen oyuncular da olabiliyor. Böyle büyük bir sunucu olsa oynarım, ama çok oyuncu oynayamaz diye düşünüyorum şahsen.

Çok tatlı bir fikir bence ama oyuncusu az olur diye düşünüyorum. Yani bettermc güzel bir paket ama türkiyedeki oyuncuların bilgisayarları iyi olmayabiliyor ekonomiden dolayı. Ayrıca mod paketi kurmakla uğraşmak istemeyen oyuncular da olabiliyor. Böyle büyük bir sunucu olsa oynarım, ama çok oyuncu oynayamaz diye düşünüyorum şahsen.
Kendi clientimiz üzerinde çalışıyoruz, otomatik olarak Forge kurulumunu yapacak, güncelleme geldiğinde güncellemeyi clientlere gönderip güncelleyebilecek. Şu an güncelleme kısmı sorunsuz çalışıyor. Yükleme durumunun çok engel olacağını düşünmüyorum, indir-başlat tarzında olacak.

Ek olarak bazı oyuniçi ayarlarla 6 senelik bir laptopta (dahili Intel ekran kartı dışında ekran kartı yok, 8 GB RAM'e sahip, i5 sınıfı işlemcili) ortalama 90 FPS dolaylarında aldık, ancak ilerleyen safhalarda dungeon tarzı yerlerde dediğiniz gibi FPS sorunları yaşanabilir, bunun farkındayız ancak modlu sunucu eksikliğinin güzel bir şekilde doldurulabileceğine de inanıyoruz.

Selamlar,

Şu anda bir kaç kişi Spigot pluginleriyle Forge modlarını birlikte çalıştırabilen Hybrid bir sunucu üzerinde çalışıyoruz. Sunucuyu Hub'dan ziyade sadece BetterMC odaklı bir sunucu olarak açmayı planlıyoruz.

Mod seçimi sizce uygun mu? Türkiye tabanlı bir BetterMC sunucusunda oynar mısınız?
Başta ön yargılı yaklaştım fakat kendi clientinizi yapıyorsanız güzel ve türünün tek örneği bir iş yapmış olursunuz.
Ben oynarım şahsen, başarılar.

Oyuncu sayısı 20-30 arasıysa o kadar güzel ve eğlenceli olur ki. Hazırda bir discord sunucusu var mı?

Forge yerine Fabric tercih edilebilir bu tarz işlerde yenilikçi olmak performansı ve oyuncu sayisini etkileyebilir. Ayrıca optifine yerine sodium öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl