Türkiye dışında hangi ülkeye gitmek isterdin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 79251
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.112
  • Etiketler Etiketler
    yurtdışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

yeni_logo.png

Türkiye dışında hangi ülkeye gitmek isterdin?
İşte sorumuz bu Türkiye dışındasınız. Hangi ülkede yaşamak isterdiniz?
Ben şahsen Norveçte yaşamak isterdim. Yaşamak istediğiniz ülkede neden yaşamak istediğinizi de yazın.

Örnek Şablon

Yaşamak İstediğim Ülke : Norveç
Yaşamak istediğim ülkede yaşamak isteme sebebim : O ülkenin daha teknolojiye yakın ilişkiler vb vs. bulunması

yurtdisi-turlar_038578001460645502-42824-c.jpg

suudi arabistanda mekkeye islamın şartını yerine getirmek için giderdim, diğer şehirleri de gezerdim. rusya soğuğunu çok merak ediyorum. almanyaya gidip avrupa havasını görmek istiyorum. almanyada dönerlerimiz de ünlüymüş he

suudi arabistanda mekkeye islamın şartını yerine getirmek için giderdim, diğer şehirleri de gezerdim. rusya soğuğunu çok merak ediyorum. almanyaya gidip avrupa havasını görmek istiyorum. almanyada dönerlerimiz de ünlüymüş he

Umarım hayallerinize kavuşursunuz. Rusyaya giderseniz mutlaka sıkı kıyafet giyin 2 yıl yaşadığımdan biliyorum. Aman zatüre olmayın :D

1-5 ülke gezdim fakat ukranya veya norveç i ziyaret etmek yaşamak isterdim

Yaşamak İstediğim Ülke : Çin
Yaşamak istediğim ülkede yaşamak isteme sebebim :
O ülke teknoloji ve internet konusunda önde olması.

Yaşamak İstediğim Ülke : KuzeyKore
Nedenim: eSporcu olmak daha kolay en azından Geleçeğin sporu olan Elektronik Spor a katılma şansı yakalamak daha kolay olurdu :)

AMA Türkiye'mi kimseye hiç bir ülkeye değişmem <3

Yaşamak İstediğim ülke: GüneyKore veya Japonya
Nedenim: GüneyKore de dilleri falan güzel teknolojileri gelişmiş Samsung'un memleketi :D Japonya da eğitime önem veriliyor 2 sininde ortak özellikleri savaş oldukdan sonra hemene gelişmişler,toparlamışlar.

Suudi Arabistanda yaşamak istemezdim çünkü bizle değil Amerikayla işbirliği yapıyor diğer İslam ülkeleriyle geçinemiyor ama SoulIX dediği gibi bende
suudi arabistanda mekkeye islamın şartını yerine getirmek için giderdim

Yaşamak İstediğim ülke: GüneyKore veya Japonya
Nedenim: GüneyKore de dilleri falan güzel teknolojileri gelişmiş Samsung'un memleketi :D Japonya da eğitime önem veriliyor 2 sininde ortak özellikleri savaş oldukdan sonra hemene gelişmişler,toparlamışlar.

Suudi Arabistanda yaşamak istemezdim çünkü bizle değil Amerikayla işbirliği yapıyor diğer İslam ülkeleriyle geçinemiyor ama SoulIX dediği gibi bende
Bu telefon gibi işlere çok meraklıyım, belki kim bilir bu hayallerim bir telefon markasına dönüşebilir :) Evet ben de istemiyorum suudi arabistanda yaşamayı sadece islami şartları yerine getirmek için, türklerin suudi arabistana kadar toprağı olsa yaşayabilirdim

Bu telefon gibi işlere çok meraklıyım, belki kim bilir bu hayallerim bir telefon markasına dönüşebilir :) Evet ben de istemiyorum suudi arabistanda yaşamayı sadece islami şartları yerine getirmek için, türklerin suudi arabistana kadar toprağı olsa yaşayabilirdim
Kimbilir bir gün Osmanlı Topraklarımıza Kavuşabilsek orada ben de yaşamak isterim onlarında güzel evlerin farklı kültürleri var Mekke Medine daha ne olsun :D

İyide bu bir oyun değil ki.

Afrika'ya gidebilirdim, güzel bir safari keyfi yapılırdı ha.

Çok şükür alman vatandaşıyım ve bununla gurur duyuyorum. Inşallah 1,5 yıla temelli almanyaya yerleşeceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl