Türk Yapımı Sky Survival

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfa Tayfa

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Evet arkadaşlar tamamen kendi yapımım olan Sky Survival haritasına hoşgeldiniz . Harita survivaldir , Görevleri Vardır , Haritada birbirinden farklı adalar bulunmaktadır , 1.8X uyumludur Fazla uzatmadan ,
İşte resimler !

Haritadan bir resim
okNJ39.png

Nether'den bir resim
pWNOEo.png

Güzel Adalar
bGEPpY.png

Zindanlar
VMzjRV.png

Artifact İtemler !
YNEoRz.png

Bolca Eğlenmeniz Dileğiyle !
[ Harita hakkındaki düşüncelerinizi yorum yaparak ifade edebilirsiniz ]

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

================================================================================

VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu Tür Projeler Çok Fazla Var Zaten Ama Verdiğin Emek İçin Teşekkürler Oynayacak Arkadaşlarada İyi Eğlenceler.

Dosyanın kalıcı olmasını istiyorsan MediaFire gibi sitelere yüklemeni öneririm.

Uzun zamandır dosya.tc kullanıyorum hiç silindiğini görmedim mediafire da kullanmışlığım var fakat böyle bir sorun yok asıl dosya zaten hep bende duruyor öyle bir sorun olursa istediğim zaman yeniden yükleyebilirim öneri için teşekkürler :)

Uzun zamandır dosya.tc kullanıyorum hiç silindiğini görmedim mediafire da kullanmışlığım var fakat böyle bir sorun yok asıl dosya zaten hep bende duruyor öyle bir sorun olursa istediğim zaman yeniden yükleyebilirim öneri için teşekkürler :)
Zaten kısa bir sürede silinmiyor. 3-6 Ay veya 1 yıl içinde siliniyor. Eğer ki pcnize format atarsanız ve yedek almayı unutursanız; mediafire kalıcı olacaktır. Örneğini atabilirim;

Son düzenleme:
Hmm teşekkür ederim , önerini dikkate alacağım ama zaten ben bunun gibi dosyaları flaş belleğimde de saklıyorum :) Zaten mediafire da kullanabilirim farketmiyor uyarı için yeniden sağol :)

Benim hiçbi dosyam düzenli değil D: sattiğim maplerin kaydinida 1 hafta sonra siliyorum çünkü telif vs hakki satin alan kisiye ait oluyor :)
Ama arşiv mi yapsam diye dusundum

Güzel olmuş. Türk yapımı olması ayrı bir durum. Tebrikler.

Teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl