gamzesiiolanbey
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
Arkadaşlar konu başlığındanda anlaşılacağı üzere ''SAATTE 150.000 İRON FARM '' projesini başlatacağım. Destek verecek ve bu projeyi gerçekleştirmemi isteyen, destek olacak arkadaşlar, konuya cevap yazabilirseniz projeyi başlatacağım ve DEĞİL TÜRKİYE, DÜNYA ÜZERİNDE en büyük iron farmını yapıcaz.
İsmim Onur yaşım 18 survival oynayan arkadaşlar için saatte 500-1000 iron farm projesinide paylaşabilirim.
Nedir bu 150.000 iron farm ?
İnternette gördüğünüz simple saatte 30-40 iron veren farmlardan bağımsız ve tamamıyla Kendi tasarımım olan, olacak devasa bir demir üretim fabrikası..
Şu anda dünya üzerinde 75.000 iron kasabilen bir sistem var.
Sistemin youtube üzerindeki videosu :
Demiş olduğum gibi bu devasa olan farmın tamamen 2 katını yapacağım. Buradaki sistemden bağımsız ve herşey farklı, benim tasarladğım ve tasarlamak istediğim bir sistem üzerine dizayn edilecektir.
İsmim Onur yaşım 18 survival oynayan arkadaşlar için saatte 500-1000 iron farm projesinide paylaşabilirim.
Nedir bu 150.000 iron farm ?
İnternette gördüğünüz simple saatte 30-40 iron veren farmlardan bağımsız ve tamamıyla Kendi tasarımım olan, olacak devasa bir demir üretim fabrikası..
Şu anda dünya üzerinde 75.000 iron kasabilen bir sistem var.
Sistemin youtube üzerindeki videosu :
Demiş olduğum gibi bu devasa olan farmın tamamen 2 katını yapacağım. Buradaki sistemden bağımsız ve herşey farklı, benim tasarladğım ve tasarlamak istediğim bir sistem üzerine dizayn edilecektir.