Türk Survival Plugin Paketim Çalıntı yapılmıştır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk_Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.020
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk_Bey

Zombi Geldi, Beni Yedi
Sunucu Sahibi
Elmaslar
97
Minecraft
MEC
mehraba değerli forum üyeleri ve yetkileleri dün skype üzrenden arkadaşım sağolsun bana bir link gönderdi abi plugin paketini çalmış biri dedi ben baktım içene özel küçük resimde eklemiş herhalde burdan çalmış + paketimi linki kaldırdım bu arkadaşda benden izinsiz paketimi tanıtım yapmış ve bu arkadaşa telif hakkı atılmıştır ve + para kazanma linki eklemiş linktl ordanda para kazanıyor ve ben bu kişi ya youtubeden video yu kaldırır yada kanalı kapatılır yada parayı ödeyecek yada davalık edilecektir eğer tanıtım yapan kişi sen burdaysan ya kaldır yada para öde yada davalık forum yetkilileriyle de görüşücem ben merak etmesin cezasız kalmayacak ve başkaların plugin paketleride çalmış ayrıca paket benim diye insanları kandırıyor sahtekar inanmayın böyle sahtekarlara ve bu kişinin en geç 2 gün vakti var eğer umutcan arkadaşıma iletişime geçti geçmedi telif hakkı + davalık edilecektir
sağolsun arkadaşlarım çalıntı yaptın dediler o kişiye sağolsun diğer arkadaşımda yardım etti umutcan ve feyzullaha teşekkür ederim yardımlarınız için ama adalet yerine bulacaktır
bu kişi hala uyarılarımaza rağmen hiç bizi takmıyor

@Cremranyec78 @SydeFQ @epps lütfen bu kişi forumda bulup cezasını verin saygılarımla

Son düzenleme:
Paketin Size Ait Olduğuna Dair Kanıtınız Varsa Rahat Olun Her Daim Haklısınız.Artık Davamı Açarsınız Yoksa Çalan Şahıs Korkup Verirmi Bilemeyeceğim Hayırlısı Olsun.Geçmiş Olsun.

Ona bakılırsa kardeşim pakette kullandığın pluginler'de sana ait değil, yapımcıları sana dava açsa hoş olur mu önlemini alsaydın. Gidip CC'yi alıcaktın bakıcaktın rahatına. Tamamıyla senin suçun kanıtları bana skype'da live: prberkaysaatci'ye atarmısın ?

Ona bakılırsa kardeşim pakette kullandığın pluginler'de sana ait değil, yapımcıları sana dava açsa hoş olur mu önlemini alsaydın. Gidip CC'yi alıcaktın bakıcaktın rahatına. Tamamıyla senin suçun kanıtları bana skype'da live: prberkaysaatci'ye atarmısın ?
Yanlız Plugin Paketini Hazırlayan O Emek Vermiş Editlemiş Türkçeleştirmiş Onun Verdiği Emekler Çöp mü ? Ozaman.

Yanlız Plugin Paketini Hazırlayan O Emek Vermiş Editlemiş Türkçeleştirmiş Onun Verdiği Emekler Çöp mü ? Ozaman.
Bu şekilde düşünmekte tabi haklısınız ancak o kadar eklenti kodlayıp parayla satan arkadaşların eklentilerini paketinizde ücretsiz sunmanız sizinde onların hakkına girdiği anlamına gelir. Ayrıca konunuz forum kurallarına uymadığı için kaldırılmıştır.

Bu şekilde düşünmekte tabi haklısınız ancak o kadar eklenti kodlayıp parayla satan arkadaşların eklentilerini paketinizde ücretsiz sunmanız sizinde onların hakkına girdiği anlamına gelir. Ayrıca konunuz forum kurallarına uymadığı için kaldırılmıştır.
Her
Farkındaysan Benim Paketim Değil İçinde Tek Ücretli Olan FeatherBoard Onunda Artık Her Forumda Bulabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir. Kanıtları özelden pm olarak atınız. Bu tür konuları forum içinde açmamanız için bir çok uyarı yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl