türk survival plugin paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk_Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.540
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk_Bey

Yay Yok, İskelet Yok
Sunucu Sahibi
Elmaslar
102
Minecraft
MEC
mehraba arkadaşlar benim sunucum vardı fakat aylar öncesi 3 ay açık kalmıştı daha sonrasında sunucuda vip alan olmadığı için sunucu kapandı ve bende kendi plugin paketimi satışa çıkarmaya karar verdim sunucu versiyon 1.7.2 neyse daha fazla konuyu uzatmadan geçelim konumuza

92 adet plugin paketi vardır
JlpLqj.png

haritalarımızdan resimler

spawn
qW4qbV.png

market
bGl8rn.png

market2
dGnjPQ.png

orman
okAQ6o.png

hapishane
nWAPJ1.png

yetkili evleri (saolsun adminler yazmıs :D)
7Nom6m.png

yetkili evleri 2 havuz
0B7VRW.png

yetkili evleri (KURUCU evi)
8dlnaV.png

minigames
mkGlMV.png

minigames yukardan kuş bakışı
0B7Vr9.png

kit pvp (spawn)
4MLm94.png

kit pvp
N15V85.png

featboard
nWAPp0.png

duyuru sistemi
r2gLp7.png

9 adet tag bulunmaktadır
qW4qp5.png

bGl8ab.png

0B7VaB.png

zBmR1j.png

Mv6YZg.png

5Q89vL.png

zBmRDj.png

lWkYXr.png

qW4q0d.png

motdmanager
Q7RX5y.png

plugin paketi almadan önce virustotal bakabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

dikkat plugin paketi aldıktan sonra herhangi satışa kalktığnızda turk survival özel barkod tarafından kontrol ve takip altına alınacaktır satış yapan kişiler hakkından cezai işlem başlatılcaktır

BARKOD
LnpPkz.png

turk survival plugin paketi fiyati 30 tl

plugin paket hakkında daha fazla detay almak istiyorsanız skype adresim [email protected]

Son düzenleme:
Artık en iyi özellikler 1.8'de 1.7.2 paketi alacaklarını sanmıyorum ama yinede iyi satışlar diyelim.

Para ile Satılacak Birşey Göremedim

Artık en iyi özellikler 1.8'de 1.7.2 paketi alacaklarını sanmıyorum ama yinede iyi satışlar diyelim.
teşekkür ederim fakat 1.8 çıkartıcaktım fakat açıklar olduğu için 1.7.2 yapmak zorunda kaldım ama şimdi 1.8 sürümü yapımına başlandı[DOUBLEPOST=1497262698,1497262478][/DOUBLEPOST]
Para ile Satılacak Birşey Göremedim
ilk plugin paketim satışı olduğu için ne yazacığımı biledim :/ SpellGame

92 plugin ciddimisin yoksa yazım yanlışımı hub sunucuda bu kadar plugin yok

92 plugin ciddimisin yoksa yazım yanlışımı hub sunucuda bu kadar plugin yok
evet hub sunucuda yok plugin paketi survival için yapılmış ve ben yeni güncelleme yaptığım için oldanda olabilir

92 Plugin o sunucuyu çok fazla yoracaktır ve 1.7.2 sunucu için neden 92 plugin?(Yalnış okumuşum özür dilerim plugin paketiymiş :D )

Merhabalar öncelikle konu düzeni sıfır, burada satılıcak hiçbir şey görmedim fakat bu sizin tercihiniz şu anda 1.7.2 sunucular tutulmaz ve şu anda ülkede popüler olan 1.7.X - 1.8.X, 1.8.X - 1.12.X sunucular varken satılması %0,01 ihtimaldir. Konunuzun eğer kaldırılmasını istiyorsanız bana "Özel Mesaj" olarak belirtiniz.

İyi forumlar dilerim...

92 Plugin o sunucuyu çok fazla yoracaktır ve 1.7.2 sunucu için neden 92 plugin?(Yalnış okumuşum özür dilerim plugin paketiymiş :D )
:D
Merhabalar öncelikle konu düzeni sıfır, burada satılıcak hiçbir şey görmedim fakat bu sizin tercihiniz şu anda 1.7.2 sunucular tutulmaz ve şu anda ülkede popüler olan 1.7.X - 1.8.X, 1.8.X - 1.12.X sunucular varken satılması %0,01 ihtimaldir. Konunuzun eğer kaldırılmasını istiyorsanız bana "Özel Mesaj" olarak belirtiniz.

İyi forumlar dilerim...
Şuan pakette 1.8 açıklar olduğu 1.7.2 yapmak zorunda kaldım ve 1.7.2 paketi bakabilirler ama 1.8 25 Haziran'da cikarticam[DOUBLEPOST=1497345981,1497345726][/DOUBLEPOST]Şöyle bir karar aldım plugin paketini herkese ücretsiz vereceğim siz sürümünü değiştirebilirsiniz bu konunun kaldırılmasını istiyorum yeni açılacak ücretsiz olarak @Black-Spy

:D

Şuan pakette 1.8 açıklar olduğu 1.7.2 yapmak zorunda kaldım ve 1.7.2 paketi bakabilirler ama 1.8 25 Haziran'da cikarticam[DOUBLEPOST=1497345981,1497345726][/DOUBLEPOST]Şöyle bir karar aldım plugin paketini herkese ücretsiz vereceğim siz sürümünü değiştirebilirsiniz bu konunun kaldırılmasını istiyorum yeni açılacak ücretsiz olarak @Black-Spy
Tabiki de efendim siz ne isterseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl