|Türk Sunucuları Arasındaki En Zor SkyBlock/Survival Sunucusu | 1.15.2 | Mc.TurkGamerZ.Net |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IMasiveHD2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu tasarımını beğenmedim fakat kendinize özgün bir tasarım yaptığınızdan farklılık olduğundan beğendim,
maplerde bazı yerleri beğendim fakat geliştirilmeli,
Sistemler klasik fakat yeni özgün sistemler eklediğinizi duydum başarılar

Değerli Arkadaşlar, İnanın bugün foruma dönüp yazdığınız cevapları üst üste bir kaç defa okudum. Okudum ve gerçekten samimi söylüyorum çok içerlendim, çok üzüldüm. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, sizlerden gerçekten Eleştiri yapmanızı beklerdim. Çünkü eleştirinin yapıcı bir doğası vardır, eksikleri olan, hataları bulunan ama zamanın eşiğinde büyüyüp gelişen ve bugün insanların taktir ettiği her iş,oluş minik bir fidan iken kocaman bir çınara olan tahavvülünü kaliteli insanların yapıcı eleştirilerine borçludur. Her ne kadar genel kanı eleştirilerin hoş karşılanmadığını, iş,oluş,etkinlik sahiplerince sevilmediğini dayatsa da aslında fidanın çınara yoculuğunda yadsınamaz bir etkisi vardır. O sebeple yapıcı eleştiri yapan değerli, kıymetli kardeşlerime gönülden teşekkür ediyorum, eleştirilerinize tevessülen eksiklerimizi imkanlarımız dahilinde geliştireceğiz tabiki. Tarafımıza isnad edilen her yapıcı kaliteli eleştiri koca bir çınar olmamıza vesile olacaktır elbet. Şimdi hepinizden, bu cümleleri okuyacak kadar nazik olan her kardeşimden bir şey istirham ediyorum. Lütfen yapıcı olalım, bunu kendim için yahut yaptığım iş için söylemiyorum. Çok parlak insanlar tanıdım ömr-ü hayatımda lakin bir çoğunun, onların yaptıklarının zerresini dahi yapamayacak kadar kalitesiz insanlar tarafından klavyedeki tuşlarla ezildiğine de şahit oldum. Ne mi yaptılar, küstüler, vazgeçtiler, kırıldılar. İyi insanlar, kırılgandır, çünkü utanma duyguları sağlamdır, hayatlarına dahil olan herkesi kendileri gibi görürler, ayırt etmez, gereksiz yargı satmaz ve asla saygısızlıkta bulunmazlar. O sebeple bu isteğimi kibarca yinelemek istiyorum, bir şeyler yapmaya çalışan, öğrenen, öğrenmek isteyen, sabreden, gecesini gündüzüne katan, emek veren ve kendini geliştirmeyi şiar edinen insanlara sırf onların bu hallerini göremediğiniz için yıkıcı olmayın, yapıcı olun ki moral olsun, yapıcı olun ki taş üstüne taş koyulsun, sırf bir yapıyı beğenmediğiniz için ona balyozla dalamazsınız, öyle de yapmayın zaten, onun yerine daha güzel olması için siz de katkıda bulunun, bir cobblestone da siz koyun. Hiç bir şey yapmak istemiyorsanız en azından yıkıcı olmayın. Her birinize tek tek teşekkür ediyorum buraya kadar okuduğunuz için, yapıcı eleştiri yapan kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum iyi forumlar dilerim.
knk boşver bence takma hiç onları alıntı paketlere ve birbirinin kopyası sunuculara "oha harika sunucu !" demeye devam etsinler.Bu devirde sunucu açacaksan alıntı paket kullanacaksın ... yoksa linç ediyorlar bir çok örnek var misal mtnw misal sen.

Her şey denemeye değer.

Sunucuya girdim ve önceden ön yargılı davranıp sunucuyu kötü klasik vs vs yazmıştım ve sunucuya girdimde cidden içeride ilgili yetkililer eğlenceli oyun ve sistemler oldunu gördüm eleştirileri göz önüne almışsınız başarılar dilerim :))

Konu tasarımı berbat, sistemler klasik, haritaları beğenmedim.
10 üzerinden -10

minecraft sunucusunda league of legends turnuvasımı ? peki :)

Haritalarınız ve sistemleriniz bazılarını beğendim. Başarılar.​

Gerek hiçbir yerde olmayan eşsiz konu tasarımıyla gerekse de üstün sistem ve haritalarıyla dikkatleri gözler önüne çeken bir sunucu olmuş :<3:

Oynaması zevkli fakat konu tasarımı berbat...

Gerçekten konu tasarımı güzel, mapler hoş, sistemler klasik.

Konu tasarımını geliştirilmeli, sistemler ve haritalar hayran kaldım. Başarılar dilerim <3

Daha önceden yorum yapmışım ama sunucunun son hali baya güzel olmuş. Şimdiden sizlere ve ekibinize başarılar dilerim. Bir ara geleceğim ;)

Gelişime açık bir sunucu gibi duruyor. Başarılar dilerim.

Konu tasarımını geliştirebilirsin. Onun dışında güzel, başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl