IMasiveHD2
"Gücünden şüphe edersen şüphene güç verirsin"
- Elmaslar
- 70
- Minecraft
- GizliBaskan
Discord:
String name = "GizliBaskan";#3269
gözümden kaçmış, az sonra eklenecekMerhaba, kategori kuralları gereği konunuzda en az 5 adet resim gereklidir. aksi taktirde konunuz arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum.
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
asrınn.abakhann#3550
Sistem olmayan sunucuda ram olsa ne olacak olmasa ne olacak isterse ram 2gb olsun bu sunucuda tps 20 20 20 olur o kadar yani sistem yok .dŞuana kadarki Emek Skyblock zaten 1 2 tane var iken onları da unutursak bizi uzay boşluğuna mı atıcaksın?
Konu Tasarımı: Kötü
Sistem: Yok
Map: Yok
Ram dışında sunucuda öveceğiniz hiçbirşey yok kusura bakmayın kolay gelsin.
özgün sistem ? örnek verebilirmisiniz . bu arada kurucuya farkınız ne dedigimde farkımız yok demişdiMerhaba, ilk olarak bu sunucu konu tasarımınızı değiştirmenizi öneririm. Daha doğrusu bu kullandığınız konu tasarımı birçok kişi kullandığından kullanmamanızı öneririm. Bunun dışında sunucu sistemlerini oldukça beğendim ki aralarında birçok özgün sistem görüyorum. Başarılar dilerim. :)
EmirhanSHN#9040
Merhaba, ilk olarak bu sunucu konu tasarımınızı değiştirmenizi öneririm. Daha doğrusu bu kullandığınız konu tasarımı birçok kişi kullandığından kullanmamanızı öneririm. Bunun dışında sunucu sistemlerini oldukça beğendim ki aralarında birçok özgün sistem görüyorum. Başarılar dilerim. :)
KeremWho#0782
7k mesaj kolay kasılmıyor...Yiğit bi git Allah aşkına ya yazı yazmak için yazı yazıyorsun.
asrınn.abakhann#3550
Böyle yapsak kolay kasılır :))7k mesaj kolay kasılmıyor...
eleştiriniz için teşekkür ederim. Çoğu kişinin eleştirisi üzerine sistemlerin az olduğunu düşünmeye başladım. Şu an da /yetenek adlı bir sistem eklendi sunucuya. Eklenmeye de devam ediyor. Çok sistem sunucuyu boğar, az sistem de sunucuyu sıkar. Ortasını tutturmak için elimden geleni yapacağım.Sistem olmayan sunucuda ram olsa ne olacak olmasa ne olacak isterse ram 2gb olsun bu sunucuda tps 20 20 20 olur o kadar yani sistem yok .d
şu an da /yetenek adlı bir sistem getirildi. "Farklılaşmak" için elimden geleni yapıyorum, bu yetenek sisteme eminim ki çok nadir rastlayabilirsin.özgün sistem ? örnek verebilirmisiniz . bu arada kurucuya farkınız ne dedigimde farkımız yok demişdi
eleştiriniz için teşekkür ederim. Çoğu kişinin eleştirisi üzerine sistemlerin az olduğunu düşünmeye başladım. Şu an da /yetenek adlı bir sistem eklendi sunucuya. Eklenmeye de devam ediyor. Çok sistem sunucuyu boğar, az sistem de sunucuyu sıkar. Ortasını tutturmak için elimden geleni yapacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
şu an da /yetenek adlı bir sistem getirildi. "Farklılaşmak" için elimden geleni yapıyorum, bu yetenek sisteme eminim ki çok nadir rastlayabilirsin.
Çok sistem sunucuyu boğar, az sistem de sunucuyu sıkar. Ortasını tutturmak için elimden geleni yapacağım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!