he tamam kusra bakma kafam kazan gibi plugin paketiyle uğraşmaktan kafam gitmiş biraz"neden hata etmişim ? onu öğrenebilirmiyim" dedin bende cevabını verdim bence sen yanlış anladın :/
he tamam kusra bakma kafam kazan gibi plugin paketiyle uğraşmaktan kafam gitmiş biraz"neden hata etmişim ? onu öğrenebilirmiyim" dedin bende cevabını verdim bence sen yanlış anladın :/
şuan 2 kişi kadroyu alınmıştır sizde dahil :)Modaretör
ad/soyad: Cem Buksur
yaşınız: 15
tecrübeniz: 5 serverda modluk yaptım ve adminlige kadar çıktım adları ( WalkingPvP UniPvP HubCraft GoldPvP GhostPvP) malesef hepsi kapandı
komut bilginiz:%80ama serverdaki komutları bana ögretirseniz eksiksiz uygularım
skype adresiniz: live:cemibuksur[DOUBLEPOST=1499375029,1499374924][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1499375875][/DOUBLEPOST]Serverin tam aradıgım türden alınırsam inan sonuna kadar çalısırım :)
saol abim :D elimden gelenin en iyisini yapıcam :D bide server ip si rica etsem senden ?şuan 2 kişi kadroyu alınmıştır sizde dahil :)
Sunucu daha açılmadı plugin paketleri kodluyorum sanırsam 5 tane paket kodlayacam hangisi güzel olursa o aklıma bi fikir geldi aslında oyuncuları yabancı sunucuda gibi hissitrmek istiyorum yani pluginleri ingilizce yapsam iyimi olur bilmiyorum ama sunucuda türkçe konuşcaklarsaol abim :D elimden gelenin en iyisini yapıcam :D bide server ip si rica etsem senden ?
çok güzel düsünmüssün hocam benim aklımdada böyle bir sunucu açmak vardı ama imkan yok tu ama şimdi bana umut verdin :[DOUBLEPOST=1499376970,1499376808][/DOUBLEPOST]Hocam soru sorarak rahatsız ediyorum k.b ama server tahmini ne zaman açılır ?Sunucu daha açılmadı plugin paketleri kodluyorum sanırsam 5 tane paket kodlayacam hangisi güzel olursa o aklıma bi fikir geldi aslında oyuncuları yabancı sunucuda gibi hissitrmek istiyorum yani pluginleri ingilizce yapsam iyimi olur bilmiyorum ama sunucuda türkçe konuşcaklar
paketin bitmesine bağlı + vds de alıcam :D oda zaman alıcakçok güzel düsünmüssün hocam benim aklımdada böyle bir sunucu açmak vardı ama imkan yok tu ama şimdi bana umut verdin :[DOUBLEPOST=1499376970,1499376808][/DOUBLEPOST]Hocam soru sorarak rahatsız ediyorum k.b ama server tahmini ne zaman açılır ?
Hocam bana skype verir misin özelden ve ya burdan beni biliyorsun zaten :)paketin bitmesine bağlı + vds de alıcam :D oda zaman alıcak
[email protected]Hocam bana skype verir misin özelden ve ya burdan beni biliyorsun zaten :)
evet skypeden ekliyorsunuz demigmailini atiyorsun ama :D buldum galiba :D[DOUBLEPOST=1499460140,1499460053][/DOUBLEPOST]berk testan sen misin
hemen bakıyorumattim istek
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!