XBrexorX#2521
Paypalın alma taktikleri mevcut dilerseniz onları kullanabilirsiniz.minecraft Türk Anticheat satan varmı varsa link atabilirmi spigot dan paypal istiyor alamıyorum ucuz pahalı farketmez çok pahalı olmasın maximum 100 bi tane almıştım sunucuda geyser olduğu için geyserdekileri algılamıyordu. Ona göre verin lüften
tengri#7983
tengri#7983
tengri#7983
Şuan üzerinde çalışıyorum mysql gibi veritabanına ihtiyacınız olabilir, hile kullanan kullanıcıları veritabanına kaydedecek yetkili sunucuda olmasa bile hile kullananları görebilip yakından inceler.bide boxpvp yapiyorum fast click fast break fln kapatioma ayari olsun
bal10cu
hazırladınızmı hocam ?Şuan üzerinde çalışıyorum mysql gibi veritabanına ihtiyacınız olabilir, hile kullanan kullanıcıları veritabanına kaydedecek yetkili sunucuda olmasa bile hile kullananları görebilip yakından inceler.
tengri#7983
Hazırladım fakat errorlar çıktı bitince paylaşırımhazırladınızmı hocam ?
MichelJaksin#3175
Mewkie ben sana kapsamlı bir tane yazabilirim
MichelJaksin#3175
Korsan Oyuncu Kabul Eden Sunucular için (1):
Kod:options: owner: #Sunucunun sahibi yapmak istediğiniz kişinin ismini buraya yaziniz chat: #chat izinlerini vereceğiniz kişinin ismini buraya yazınız on join: if {sllt_} is not set: set {sllt_} to 0 if {vls_} is not set: add "siktir" to {yasakli::*} set {vls_} to 1 #------------------- every second: add 1 to {sllt_} #------------------- command /sozcuk-ekle [<text>]: trigger: if player is "{@owner}" or "{@chat}": loop {yasakli::*}: if arg-1 is loop-value: send "&cBu kelime zaten yasakli" to player if "%arg-1%" is not loop-value: add "%arg-1%" to {yasakli::*} send "&l&2%arg-1% &2kelimesinin chatte kullanilmasi yasaklanmiştir!" to player else: send "&cBu komutu çaliştirma izniniz yoktur!" to player command /sozcuk-kaldir [<text>]: usage: /sozcuk-kaldir <sözcük> -0 trigger: if player is "{@owner}" or "{@chat}": loop {yasakli::*}: if "%arg-1%" is loop-value: remove "%arg-1%" from {yasakli::*} send "&l&2%arg-1% &2kelimesi artik chatte kullanilabilir!" to player if "%arg-1%" is not loop-value: send "&cBu kelimenin chatte kullanilmasi zaten yasak değildi!" to player else: send "&cBu komutu çaliştirma izniniz yoktur!" to player command /chat-yasakla [<text>] <integer>: usage: /chat-yasakla <oyuncu-adi> <süre> # Eğer Oyuncunun yasaklanma süresini azaltmak istiyorsaniz süre kismina negatif sayi yaziniz trigger: if player is "{@owner}" or "{@chat}": if {yasakli.%arg-1%} is not set: set {yasakli.%arg-1%} to {sllt_} if {yasakli.%arg-1%} < 0: set {yasakli.%arg-1%} to {sllt_} if {yasakli.%arg-1%} > 0: add argument-2 to {yasakli.%arg-1%} send "&2Oyuncunun yasaklanma süresine &l&2%arg-2% &2saniye başariyla eklendi!" to player set {yasakli1.%arg-1%} to arg-2 set {yasakli11.%arg-1%} to {sllt_} + arg-2 on chat: if {yasakli.%player%} is not set: set {yasakli.%player%} to {sllt_} if {yasakli11.%player%} is not set: set {yasakli11.%player%} to {sllt_} if {yasakli1.%player%} is not set: set {yasakli1.%player%} to {sllt_} if {yasakli.%player%} > {sllt_}: cancel event set {kz.%player%} to {yasakli.%player%} - {sllt_} send "&cChate şu anda mesaj gönderemezsiniz! &l&c%{kz.%player%}% saniye sonra tekrar deneyiniz" to player if {yasakli.%player%} <= {sllt_}: loop {yasakli::*}: if message contains loop-value: cancel event log "%message%" to "uygunsuzMesajlar.log" send "&cChatte kullanilmasi yasak olan bir kelime kullandiniz! Lütfen birdahaki sefere dikkat ediniz!" to player if {yasakli11.%player%} > {sllt_}: set {yasakli.%player%} to 60 + ({yasakli11.%player%} - {sllt_}) if {yasakli11.%player%} <= {sllt_}: set {yasakli.%player%} to 60 + {sllt_}
Korsan Oyuncu Kabul Etmeyen Sunucular için(2):
Kod:options: owner: #Sunucunun sahibi yapmak istediğiniz kişinin uuid sini bulup buraya yaziniz chat: #chat izinlerini vereceğiniz kişinin uuid sini buraya yaziniz on join: if {sllt_} is not set: set {sllt_} to 0 if {vls_} is not set: add "siktir" to {yasakli::*} set {vls_} to 1 #------------------- every second: add 1 to {sllt_} #------------------- command /sozcuk-ekle [<text>]: trigger: if executor's uuid is "{@owner}" or "{@chat}": loop {yasakli::*}: if arg-1 is loop-value: send "&cBu kelime zaten yasakli" to player if "%arg-1%" is not loop-value: add "%arg-1%" to {yasakli::*} send "&l&2%arg-1% &2kelimesinin chatte kullanilmasi yasaklanmiştir!" to player else: send "&cBu komutu çaliştirma izniniz yoktur!" to player command /sozcuk-kaldir [<text>]: usage: /sozcuk-kaldir <sözcük> -0 trigger: if executor's uuid is "{@owner}" or "{@chat}": loop {yasakli::*}: if "%arg-1%" is loop-value: remove "%arg-1%" from {yasakli::*} send "&l&2%arg-1% &2kelimesi artik chatte kullanilabilir!" to player if "%arg-1%" is not loop-value: send "&cBu kelimenin chatte kullanilmasi zaten yasak değildi!" to player else: send "&cBu komutu çaliştirma izniniz yoktur!" to player command /chat-yasakla [<text>] <integer>: usage: /chat-yasakla <oyuncu-adi> <süre> # Eğer Oyuncunun yasaklanma süresini azaltmak istiyorsaniz süre kismina negatif sayi yaziniz trigger: if executor's uuid is "{@owner}" or "{@chat}": if {yasakli.%arg-1%} is not set: set {yasakli.%arg-1%} to {sllt_} if {yasakli.%arg-1%} < 0: set {yasakli.%arg-1%} to {sllt_} if {yasakli.%arg-1%} > 0: add argument-2 to {yasakli.%arg-1%} send "&2Oyuncunun yasaklanma süresine &l&2%arg-2% &2saniye başariyla eklendi!" to player set {yasakli1.%arg-1%} to arg-2 set {yasakli11.%arg-1%} to {sllt_} + arg-2 on chat: if {yasakli.%player%} is not set: set {yasakli.%player%} to {sllt_} if {yasakli11.%player%} is not set: set {yasakli11.%player%} to {sllt_} if {yasakli1.%player%} is not set: set {yasakli1.%player%} to {sllt_} if {yasakli.%player%} > {sllt_}: cancel event set {kz.%player%} to {yasakli.%player%} - {sllt_} send "&cChate şu anda mesaj gönderemezsiniz! &l&c%{kz.%player%}% saniye sonra tekrar deneyiniz" to player if {yasakli.%player%} <= {sllt_}: loop {yasakli::*}: if message contains loop-value: cancel event log "%message%" to "uygunsuzMesajlar.log" send "&cChatte kullanilmasi yasak olan bir kelime kullandiniz! Lütfen birdahaki sefere dikkat ediniz!" to player if {yasakli11.%player%} > {sllt_}: set {yasakli.%player%} to 60 + ({yasakli11.%player%} - {sllt_}) if {yasakli11.%player%} <= {sllt_}: set {yasakli.%player%} to 60 + {sllt_}
bal10cu
bune hocam anti cheat istedim siz anti chat yapmissiniz* Lütfen 1. versiyonunu "login" plugini olmadan kullanmayın
* kodları sunucu içinde daha test etmedim edince bir hata bulursam kodu ona göre değiştireceğim
*Kodlar essentials gerektirir
Inxity#3240
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!