Turizm Bakanı'na Ait Etstur’un Google Play Store & Apple Store Puanı, Öğrenciler Tarafından Düşürüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BordoMavi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
82
Minecraft
BordoMavi

Discord:

BordoMavi#9396

bordomavi1.jpg

Turizm Bakanı'na Ait Etstur’un Google Play Store & Apple Store Puanı, Öğrenciler Tarafından Düşürüldü!
COVID-19 salgını nedeniyle ilk başta temmuz tarihine ertelenip ardından 27 Haziran tarihine ertelenmişti. Öğrenciler bu ertelenme kararını turizme bağlıyorlar. Bu kararı savunan öğrenciler Google Play Store ve Apple Store yıldız puanlarını sırasıyla 1.1 ve 1.7 puanına geriletti. Yıldızların düşme oranından anlaşılıyor ki öğrenciler bu karara çok sinirlenmiş bir tavır ile karşılaştılar.

Etstur’un Google Play Store puanı 1,1 yıldız puanına düştü:

Sınava girecek öğrenciler sadece düşük yıldız puanı vermekle kalmayıp, yorumlarda da tepkilerini gösterdiler. Birçok öğrenci TYT tarihinin gerilediğini duyunca uygulamaya düşük puanlar vermeye başladılar.

bordomavi2.png
bordomavi3.PNG

Etstur’un Apple Store puanı 1,7 yıldız puanına düştü:

Sadece Google Play Store ile yetinmeyip Apple Store'de de uygulamaya kötü puanlar vermeye başladılar. Puan düşürülmeden önce Seyahat kategorisinde 2. sıradaydı. 1.7 puan ile çok fazla gerilemiş durumda. Bu tepkiler öğrenciler tarafından sadece başlangıç olabilir.

Uygulamanı sırf bu neden'den, 1 yıldız vermek cahilliktir. Daha kanıtları bile yok uygulamayı kötülüyorlar. Eh klasik karşılıyorum artık bu ülkede.

Uygulamanı sırf bu neden'den, 1 yıldız vermek cahilliktir. Daha kanıtları bile yok uygulamayı kötülüyorlar. Eh klasik karşılıyorum artık bu ülkede.
Öğrenciler YKS'nin turizm nedeniyle öne çekildiğini savunuyorlar. Büyük ihtimalle böyle.​

Turizm nedeniyle öğrencilerin hakkı yendi ve çok haklı bir tepki olduğunu düşünüyorum. (Bence milletin sokağa dökülmediğine dua etsinler.)

Turizm nedeniyle öğrencilerin hakkı yendi ve çok haklı bir tepki olduğunu düşünüyorum. (Bence milletin sokağa dökülmediğine dua etsinler.)
Bu sebeple sokağa mı dökülülürmüş ne saçma bir düşüncen var. Ayrıca öğrenciler gram haklı olduğu nokta yok şu dönemde. Devletimiz elinden gelen gayreti korona döneminde son derece iyi gösteriyor. Öne alsan hata almasan hata geç olsa da aynı tepki geleceğine eminim.

LGS'nin ve YKS'nin başlaması, durdurulabilirdi korona vakaları bu yüzden daha fazlada arttı. + Uygulamaya yıldız verilmeli diğer şeylere değil bu yüzden cahillik. Oy verenler kendini belirtmiş burada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl