Manga94
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 12
Minecraft Sunucusu İçin Yetkili Ekip Aranıyor!
Merhaba Minecraft severler!
Ben, Minecraft sunucusu açmak isteyen biriyim ve bu macerada benimle birlikte çalışacak deneyimli bir yetkili ekibi arıyorum. İşte ihtiyacım olan pozisyonlar ve detaylar:
TurboMC Network | Yeni nesil Emek Survival sunucu ile piyasaya adım atacak ve hedefi büyük olan bir sunucudur.
Sunucumuz Hakkında: TurboMC, özel olarak tasarlanmış bir Minecraft sunucusudur. Amacımız, oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunmaktır. Sunucumuzda sizleri bekleyen birçok özellik ve etkinlik bulunuyor.
Oyun Modları, gelişmiş ekonomi sistemi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler, üst düzey güvenlik koruması ve daha bir çok özellik.
Kriterler:
Bu işleri daha önceden yapmış bilgin kişiler olması gereklidir.
Yaş min 16 olmalıdır.
Girdiği ekibe uyum sağlayabilmesi, kavgacı kişiliğinin olmaması önemlidir.
NOT: Rehber gibi alanlar için yaş kriteri geçerli değildir
Admin:
Bu projede yer almak ve Minecraft sunucusunu birlikte yönetmek için sabırsızlanıyorum. Siz de bu maceraya katılmak isterseniz, bana ulaşmaktan çekinmeyin!
Minecraft dünyasında buluşmak üzere!
İletişim Discord: unleashedtv.
Merhaba Minecraft severler!
Ben, Minecraft sunucusu açmak isteyen biriyim ve bu macerada benimle birlikte çalışacak deneyimli bir yetkili ekibi arıyorum. İşte ihtiyacım olan pozisyonlar ve detaylar:
TurboMC Network | Yeni nesil Emek Survival sunucu ile piyasaya adım atacak ve hedefi büyük olan bir sunucudur.
Sunucumuz Hakkında: TurboMC, özel olarak tasarlanmış bir Minecraft sunucusudur. Amacımız, oyunculara eşsiz bir oyun deneyimi sunmaktır. Sunucumuzda sizleri bekleyen birçok özellik ve etkinlik bulunuyor.
Oyun Modları, gelişmiş ekonomi sistemi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler, üst düzey güvenlik koruması ve daha bir çok özellik.
Kriterler:
Bu işleri daha önceden yapmış bilgin kişiler olması gereklidir.
Yaş min 16 olmalıdır.
Girdiği ekibe uyum sağlayabilmesi, kavgacı kişiliğinin olmaması önemlidir.
NOT: Rehber gibi alanlar için yaş kriteri geçerli değildir
Admin:
- Sunucunun genel yönetimi ve moderasyonu.
- Oyunculara yardım etmek ve sorunları çözmek.
- Yenilikçi fikirler sunmak ve sunucuyu geliştirmek.
- Oyuncular arasında düzeni sağlamak ve kural ihlallerini önlemek.
- Sunucu etkinliklerini düzenlemek.
- Moderasyon görevlerine yardımcı olmak.
- Oyunculara sunucu hakkında rehberlik etmek.
- Oyun içi soruları yanıtlamak ve yeni oyuncuları yönlendirmek.
- Sunucu için benzersiz ve yaratıcı yapılar oluşturmak.
- Sunucunun estetik ve oynanabilirliğini artırmak.
Bu projede yer almak ve Minecraft sunucusunu birlikte yönetmek için sabırsızlanıyorum. Siz de bu maceraya katılmak isterseniz, bana ulaşmaktan çekinmeyin!
Minecraft dünyasında buluşmak üzere!
İletişim Discord: unleashedtv.