Sabinushka
Anam! Lav Yaktı Beni
Merhaba MC-TR ailesi!Her satırı sıfırdan, özgün kodlamalarla ve büyük bir emekle inşa edilen TurboMC Network projemizi bir üst seviyeye taşımak adına; vizyonu koltuk sevdasından, hedefi paradan öte olan yol arkadaşları arıyoruz.
TurboMC, "pay-to-win" odaklı sıradan bir ticarethane değil, oyuncuların keyif aldığı samimi bir Topluluk Sunucusu olma amacıyla yola çıkmıştır. Tüm sistemler tarafımca bizzat kodlandığı için teknik altyapımız sarsılmaz bir temel üzerindedir.
Yönetim Prensipleri:
"Mevkiler insanın üzerine giydiği emanet bir hırkadır; günü geldiğinde o hırka çıkarılır ve geriye sadece üzerindeki hırkanın değil, içindeki insanın kalitesi kalır."
Bizimle çalışacak arkadaşların önceliği rütbe veya hızlı kazanç değil, kaliteli bir eserin parçası olmak olmalıdır. P2W sistemlerden uzak durduğumuz için, maddi beklentisi olanların bu idealleri paylaşması şarttır.
Projedeki ortak harici tüm yetkiler gönüllülük esası iledir.
Eğer bu uzun soluklu ve emek dolu yolculukta "ben de varım" diyorsan, seni aramızda görmek isteriz.
Discord Adresim: MrAnilcaan_K
başvuru formu:
Aradığımız Pozisyonlar:
- Rehber: Oyuncu dilinden anlayan, sabırlı ve çözüm odaklı.
- Moderatör: Tarafsızlık ilkesini benimsemiş, düzenin teminatı.
- Admin: Yönetim kabiliyeti yüksek, sorumluluk almaktan kaçınmayan.
- Ortak (Partner): Sunucu gelirlerinin %75 gibi büyük bir kısmına sahip olacak, projeyi sahiplenecek yol arkadaşı.
Proje Vizyonu ve Yönetim Anlayışımız
TurboMC, "pay-to-win" odaklı sıradan bir ticarethane değil, oyuncuların keyif aldığı samimi bir Topluluk Sunucusu olma amacıyla yola çıkmıştır. Tüm sistemler tarafımca bizzat kodlandığı için teknik altyapımız sarsılmaz bir temel üzerindedir.Yönetim Prensipleri:
- Fikir Özgürlüğü: Ekibimize katılan herkesin önerisi, fikri ve vizyonu bizim için değerlidir; küçük ya da büyük her türlü gelişimde fikirlerinize başvurulur.
- İdealist Duruş: Sunucunun temel yapısı ve oynanış dengesi, sırf "daha fazla kazanç" uğruna asla değiştirilmeyecektir. Ortak dahi olsanız, TurboMC’nin ruhunu bozacak ticari hamleler gündemimize dahi gelemez.
- Son Söz: Geliştirme süreci ve sunucu idealleri bizzat yönetimim altında olduğu için, fikir alışverişleri ne kadar yoğun olursa olsun projenin kimliğini korumak adına son karar mercii kurucu iradedir.
Önemli Hatırlatma
"Mevkiler insanın üzerine giydiği emanet bir hırkadır; günü geldiğinde o hırka çıkarılır ve geriye sadece üzerindeki hırkanın değil, içindeki insanın kalitesi kalır."Bizimle çalışacak arkadaşların önceliği rütbe veya hızlı kazanç değil, kaliteli bir eserin parçası olmak olmalıdır. P2W sistemlerden uzak durduğumuz için, maddi beklentisi olanların bu idealleri paylaşması şarttır.
Projedeki ortak harici tüm yetkiler gönüllülük esası iledir.
Başvuru ve İletişim
Eğer bu uzun soluklu ve emek dolu yolculukta "ben de varım" diyorsan, seni aramızda görmek isteriz.Discord Adresim: MrAnilcaan_K
başvuru formu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.