TurboMC EmekSkyblock Plugin Paketi 1.8 - 1.13.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sabinushka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabinushka

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
196
Minecraft
Sabinushka,

Discord:

MrAnilcaan_K#5521

herkese Merhaba Arkadaşlar! Bugün Sizlere TurboMC EmekSkyblock Plugin Paketini Tanıtacağım.
Lütfen Paket Konusunu Tamamen Okumadan Paketi Yükleyip Kullanmayanız.
Olacak Hatalardan Sorumlu Değilim.

Emegı Geçen.png

Plugini yapan kişi : Anılcan Barsan

önemli.png

Önemli Not: Plugin 1.8.8 spigot.jar sürümüne göre yapılmıştır fakat 1.8 den 1.13.2 ye kadar girişler açılmıştır

Tablist:

Tablist.PNG

Ben Klasik kolay yaptım siz değiştirebilirsiniz

Menu:

Menu.PNG

Report:

report.PNG

Warp:

Warp.PNG

Normal Kitler:

Normalkit.PNG

Özel Kitler:

ozelkit.PNG

Bu fiyatları değiştirebilirsiniz not bunları ininal ile satın alınmalıdır permlerini kendiniz eklemelisiniz Örnek:Bir Oyuncunun Nick namesi Mehmet0103 ona hangi kiti aldıysa permi bu sekilde giriceksiniz mesala yemek -/manuaddp Mehmet0103 essentials.kit.yemek Bu şekilde .. Yada İsterseniz Kendiniz bir otomatik sistem kurabilirsiniz veya sitedende bu komutları ayarlıyabilirsiniz

Maas:

spoiler 1.PNG

spoiler.PNG

-/withdraw ile çek oluşturbilirsiniz örnek: -/withdraw 500 500Tl değerinde Çek oluşur
-/maas yazınca günlük 1200 Tl verir skript bana aittir.
-/kitmenu özelligi
- sürüm 1.8 -1.13.2

V3.0.0 indirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Beyler Sizlerden Tek İstediğim Elmas Beğenisi Atmanız Emeğe Saygı

Ekli dosyalar

• Emegı Geçen.png
    Emegı Geçen.png
    144,1 KB · Görüntüleme: 26
  • ozelkit.PNG
    ozelkit.PNG
    32,6 KB · Görüntüleme: 21
  • Maas.jpg
    Maas.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 16
Çok geliştirilmesi gerekiyor ama yinede ellerine sağlık ;)

Kötü bir paket olmuş, diğer paketlerden daha kötü olmuş hem de renkler uyumsuz ve türkçe harflerde sıkıntı var.

Kötü bir paket olmuş, diğer paketlerden daha kötü olmuş hem de renkler uyumsuz ve türkçe harflerde sıkıntı var.
Biliyorum paketi geliştirme yolunda ilerilere gidiyorum birde emekskyblock çok özellik mi bekliyorsunuz ?

Biliyorum paketi geliştirme yolunda ilerilere gidiyorum birde emekskyblock çok özellik mi bekliyorsunuz ?

Çok özellik beklemiyorum dediğim gibi en basit temel özellikleri bile karşılamayan bir paket.

Çok özellik beklemiyorum dediğim gibi en basit temel özellikleri bile karşılamayan bir paket.
Tabiki sizin düşünceniz plugin Güncelleniyor Peki Olmasını İstediğiniz Bi Özellik Varsa Yazın.. hatalar düzeldi Sadece Yeni Özellik Varsa Yazın Yapalım

Bazı pluginler bir çok işlevi vardır gereksiz bazı pluginleri kaldırarak performans sağlayabilirsin ve konu tasarımını geliştirirsen daha çekici olur :)
evet hatırladım

Bazı pluginler bir çok işlevi vardır gereksiz bazı pluginleri kaldırarak performans sağlayabilirsin ve konu tasarımını geliştirirsen daha çekici olur :)
evet hatırladım
Tabiki Deniyecegim dedigini bu arada bi gün dcde konusak :D

Daha fazla sistem getirerek ve konu tasarımını düzenleyerek daha güzelleştirebilirsiniz. Bir paketi güzel yapmak imkansız değildir. Önemli olan yapabilmek.

Daha fazla sistem getirerek ve konu tasarımını düzenleyerek daha güzelleştirebilirsiniz. Bir paketi güzel yapmak imkansız değildir. Önemli olan yapabilmek.
Aklıma Özellik Gelmiyo İşte O sıkıntı Bide Konu Ortalamayı Denedim Ortalanmadı ki

Daha fazla özellik eklenerek özelleştirilebilir yinede gayet başarılı iyi forumlar.

Daha fazla özellik eklenerek özelleştirilebilir yinede gayet başarılı iyi forumlar.
Teşekür Ederim Pakete Yeni Özellikler Geliyor Güncelleme Haftaya Yapılıcak Güzel Bi Günceleme Olucak.

Çok Güzel Bir Plugin Tam İstediğim gibi Klasik Tebrik Ederim Ama Arkadaşlar Özellik İstemiş bencede Biraz Özellik İyi Olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl