Gönüllü TuranMC Yetkili Ekibini Topluyor! Sen de Aramıza Katıl! ⚔️

danteess

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
whoisdante

Discord:

dante._.ll

Merhaba MC-TR ailesi ve değerli forum sakinleri! 👋

Gelişmekte olan ve oyuncularına en kaliteli, kesintisiz ve eğlenceli oyun deneyimini sunmayı hedefleyen TuranMC sunucu ağımız için yetkili ekibimizi genişletiyoruz! 🚀

Bizimle birlikte çalışacak, topluluğumuza rehberlik edecek, sunucuyu daha ileriye taşıyacak dinamik, sorumluluk sahibi ve istekli çalışma arkadaşları arıyoruz.

🔍 Hangi Pozisyonlarda Alım Yapıyoruz?​

• 🛡️ Rehber / Destek Ekibi: Oyunculara yardım edecek, soruları yanıtlayacak ve düzeni sağlayacak,
  • ⚖️ Moderatör: Sunucu içi ve Discord düzenini koruyacak, kuralları uygulayacak,
  • 🏗️ Mimar (Builder): Sunucumuza özel yapılar, haritalar ve konseptler kazandıracak,
  • 💻 Geliştirici (Developer): Eklenti (plugin) ve sunucu altyapısında teknik destek sunabilecek,
  • 📣 Medya / İçerik Üreticisi: Yayın, video ve sosyal medya içerikleriyle sunucumuzu tanıtacak ekip arkadaşları!

📌 Başvuran Adaylarda Aradığımız Genel Özellikler:​

• 🎯 Saygı ve Diksiyon: Oyuncularla ve ekiple seviyeli, Türkçe kurallarına özen gösteren iletişim kurabilmek,
  • ⏰ Aktiflik ve Sorumluluk: Günlük belirli bir süre sunucuda aktif kalabilmek ve verilen görevi aksatmamak,
  • 🤝 Takım Çalışması: Ekip içi uyuma ve yardımlaşmaya önem vermek,
  • 🧠 Olgunluk: Olası kriz anlarında soğukkanlı ve tarafsız kalabilmek.

📝 Başvuru Formu​

Başvurunu yapmak için aşağıdaki formu doldurup Discord üzerinden veya MC-TR özel mesaj (PM) yoluyla bize iletebilirsin! 📥

📞 İletişim Bilgileri​

• Discord Yetkili İletişim: [dante._.ll]
  • Website / IP: [turanmc.com.tr / oyna.turanmc.com]
MC-TR ailesiyle birlikte büyümeye devam ediyoruz! Başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz! ⚔️🔥

Ekli dosyalar

Moderatör tarafından düzenlendi:
Önü açık bir sunucu olsun yetkili olacaklara hayırlı olsun Ve yıllar asırlar sonra skinimin bir başkasının kullandığını gördüm 🙄

Önü açık bir sunucu olsun yetkili olacaklara hayırlı olsun Ve yıllar asırlar sonra skinimin bir başkasının kullandığını gördüm 🙄
Senin skini takmışlar 😅 sen sandım bir an bu adamın skini kullanan kişi ilk kez gördüm.Bu arada ücret varmi belirtseniz iyi olur başarılar.

Ben içerik üreticisi olurum ücretli

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl