TuranCraft 1.7.2 FactionServer/Boss/Koyluticaret/kalitelievent/UcuzVIP/KafaDüşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yarici

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
TURANCRAFT
HUB SERVER
(Faction/Kit PVP)

İlgili ve adaletli yönetim, ucuz VIP, özgün warp, kaliteli event arayanları sunucumuza bekliyoruz.
İletişim: ScaryGhost Levi12q
IP: TuranCraft.nitrado.net

SUNUCUMUZUN (SERVER) ÖZELLİKLERİ
Server 6 GB RAM

Server Slotu 120

Eğlence warpları: Labirentler, mini gameler. parkurlar

45 adet warp

Kafa düşürme

Health bar

Boss

Tabela ench

Köylü ticareti

VİP FİYATLARI
Normal VIP 5 TL, Mega VIP 10 TL, Ultra VIP 15 TL, Turan VIP 25 TL
Sınırsız Turan VIP: 75 TL
SPAWN
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LAPİS
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ARENA

VIPHAMMADDE

YENİYARIŞYERİ

EVENT

MADENEVENTİ

ORMAN
[DOUBLEPOST=1440920182,1440852386][/DOUBLEPOST]ip hatası düzeltildi sizleri servere bekliyorum[DOUBLEPOST=1442425503][/DOUBLEPOST]kaliteli server arayanlar Turancraft a gelin.[DOUBLEPOST=1442594774][/DOUBLEPOST]Hacke HAYIR. Hack kullananları turacraftta istemiyoruz![DOUBLEPOST=1442731457][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar, ataletli ve ilgili yöneticiler, ucuz vip arıyorsanız sizi suncumuza bekliyoruz. Hack kullananlar Turancrafta gelmesin istemiyoruz.

Son düzenleme:
Turan' sa Geliriz cCc Amca

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı tüm öğrencilere hayırlı ve uğurlu olsun.[DOUBLEPOST=1443604178,1443374798][/DOUBLEPOST]Sizleri turancrafta bekliyoruz.

Sunucu 4/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl