Tüm yazılım dillerini bilsen ne yapardın?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twond.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.709
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok benim arkadaş var class us diye galiba bilmediği tek kodlama dili java :D
Bak bi az da olsa tüm yazılım dillerini bilmek vardır. Birde tüm dilleri %100 bilmek vardır. Hangisinden bahsediyosun ? Bende Java biliyorum mesela ama herşeyini değil.

Bak bi az da olsa tüm yazılım dillerini bilmek vardır. Birde tüm dilleri %100 bilmek vardır. Hangisinden bahsediyosun ? Bende Java biliyorum mesela ama herşeyini değil.
%100 biliyor sanırım

%100 biliyor sanırım
Java hariç tüm yazılım dillerini %100 bilmesi imkansız dostum. Yani bana inandırıcı gelmedi. Yani mantıken tüm yazılım dillerini %100 öğrenen biri javayı öğrenmemezlik yapmaz. Sana yalan söylemiş büyük ihtimal.

Java hariç tüm yazılım dillerini %100 bilmesi imkansız dostum. Yani bana inandırıcı gelmedi. Yani mantıken tüm yazılım dillerini %100 öğrenen biri javayı öğrenmemezlik yapmaz. Sana yalan söylemiş büyük ihtimal.
Dream teamın discordunda class US diye birisi var sen belki bilirsin

Dream teamın discordunda class US diye birisi var sen belki bilirsin
Dream Team de değilim maalesef. Bu arada Tokyo Ghoul izliyor musun ? Yoksa bazıları gibi sadece havalı diye mi kullanıyorsun ?

Bedwars plugin kodlardım :)

Bir sabah uyanıyorsun ve garip bir duygu hissediyorsun. Bütün kodlama dillerini biliyorsun. Yazacağın ilk program veya eklenti ne olurdu?

Ben bir yapay zeka yapardım bilgisayarım için. Yazdığım her şeye mantıklı bir cevap verecek şekilde.​
Kendi İşletim Sistemimi Yapardım, ve Arkadaşlar yazılım dili öğrenince hekırcılık olmuyor sızardım vs. ?

Öncelikle diğer yazılım bilen kişilerin bunu kullanamaması için bir duvar inşa ederdim. Sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir...

Neden yorum atanların çoğu küçük çaplı düşünmüş anlamıyorum. Ben olsam dünyadaki tüm açlığa, sefalete, eşitsizliğe engel olabilecek şeyler yapardım. Örnek olarak çoğu bankaların yazılımlarına sızarak bir sürü fakire para transferi yapardım. Afrikaya teknoloji götürmeye çalışırdım. Türkiyeyi diğer ülkelerden üste çıkarmak için bir üniversite kurardım. Tabi bu kadar yazılımı bilicezde FBI, CIA falan peşimize düşmeden duramaz herhalde bide onları engellicek bir yazılım yapardım.

Bu dediğini zaten yapan oldu. Banka yazılıma sızıp fakir ülkelere milyon TL'ler gönderildi. Fakat yakalanıp idama çarptırıldı. Ve istediğin kadar tüm yazılım dillerini öğren bu dediklerini yapman imkansızdır.

Madem bir anda öğreniyoruz (Benim düşüncem) Bu öğrendiklerimi diğer insanlarada öğretirdim. Sonuçta "Bilgi Kaos Getirmez Cahillik Kaos getirir" Boşa denmedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl