Çözüldü Tüm eklentilerde yazı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RebelZone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 443
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Merhaba dostlarım ben RebelZone, bugün bir sorun çıktı aslında bugün değil uzun zamandır vardı fakat pek takmıyordum diyebilirim. Her neyse sorundan bahsedeyim tüm eklentilerde şekilli sembol kullanamıyorum ve kullanınca ''?'' olarak çıkıyor. Bunun sebebi nedir dostlarım ve çözümü varsa yardım edebilir misiniz?

Örnek:

Eklentiye yazarken
➦ Hoş geldin RebelZone

Sunucuda
? Hoş geldin RebelZone (veya eklenti bozuluyor)

Daha sonra eklentiyi açınca
? olarak gözüküyor.

Merhaba dostlarım ben RebelZone, bugün bir sorun çıktı aslında bugün değil uzun zamandır vardı fakat pek takmıyordum diyebilirim. Her neyse sorundan bahsedeyim tüm eklentilerde şekilli sembol kullanamıyorum ve kullanınca ''?'' olarak çıkıyor. Bunun sebebi nedir dostlarım ve çözümü varsa yardım edebilir misiniz?

Örnek:

Eklentiye yazarken
➦ Hoş geldin RebelZone

Sunucuda

? olarak gözüküyor.
utf-8 yap dene

1. Sunucunuzun .bat dosyasını NotePad++ ile veya NotDefteri ile açın
Karşınıza böyle bir ekran gelicek;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. Daha sonra -jar yazan kısmın hemen önüne -Dfile.encoding=UTF-8 kodunu ekliyoruz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kodunuz:
-Dfile.encoding=UTF-8

Kod:
@echo off
title OpSkyblock
java -Xmx1G -XX:MaxPermSize=1G -XX:+UseConcMarkSweepGC  -Duser.language=en -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar
pause

Örnek:

Eklentiye yazarken
➦ Hoş geldin RebelZone

Sunucuda

? olarak gözüküyor.
Merhaba bu tarz şeyleri kolay yoldan yapabilirsin
ile chatteki simgeleri komut ile ekleyebilirsin

Screenshot_8.png

Yüzlerce icon var

Ayrıca @LifeMCServer yaptığı başlatma kodunu kullanabilirsin, konuyu okumanı tavsiye ederim Tıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl