Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bozkurtmc faction pvp serverimde her türlü alımlar vardır başvuru formu:
Ad:
Soyad:
Yaş(ben yaşa hicbir türlü önem vermiyorum insan güven kokmalı) :
Skype(Brknt6767 eklerseniz iyi olur) :
tecrübeleriniz:
we wg bilginiz:
plugin bilginiz:
İlk Önce Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Serverde Çok iyi Profosyenel Moderator Olurum ... Biraz Kendimden Bahsetiyim. Adım : Enes Soyadım : Boz Yaş :16 Skype : enes.boz.4444 Minecraft 4 Yıldır Oynuyorum Onlıne Sürem : 6-7 saat Eğer İşim Olmazza Daha Fazla Eğer Moderator Olursam Server Ne Yaparım: 1- Serverin Durumlarıyla İlgilenirim Hack Olanları Uyarırım Eğer Devam Edilirse Videoya Çekerim Ve Sizden Onay Gelene Kadar Birşey Yapmam. 2- Eğer Serverde Lag Varsa Vb. O işleri Hallederim. 3- Tüm Oyuncularun Sorunlarını Çözmeye Çalışırım Not ( Oyunculara Saygılı Ve Dürüst Davranırım Asla Küfür Etmem )
REHBER FORMU:
Ad:Sadettin
Soyad:Sarmaz
tecrübeleriniz:Faction Serverim vardı
we wg bilginiz:Bilgim Yok
plugin bilginiz:Bilgim Yok
Notlarım:Rehber in yetkileri kick ban mute olduğu için zaten we wg bilgisi ve plugin bilgisi fazla gerektirmiyor ama BENEDEN ÇOK İYİ REHBER OLUR LÜTFEN BENİ REHBER YAP OYUNCULARLA AŞIRI İYİMDİR KÜFÜR HAYATTA ETMEM SAYGILI VE DÜRÜSTÜMDÜR LÜTFEN REHBER OLARAK ALIRSAN SEVİNİRİM
Moderetör
Ad:Taha
Soyad:HAYTA
Yaş(küçüğüm ama bilgim yeterli) :12
Skype(kullanmıyorum ama çok gerekliyse) :tahanehirhayta
tecrübeleriniz:küçük server tecrübeleri
we wg bilginiz:yok(ama bunun ne oldugunu da bilmiyorum belkide biliyorumdur:D )
plugin bilginiz:yeterli
3 yıldır mc oynuyorum