TTNET to TürkNet (Risk Almaya Değer mi?) 1000 TL Kumar

Deleted User 12948

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9

Discord:

yk

Sa, ben Papalakka tanıyan tanır tanımayan da umrumda değil, namı değer Kedili ve nası seçkin üye olduğu bilinmeyen şahış (zamanında).
Bugün sizlerle bir konu hakkında konuşacağız ancak ondan önce bir isteğim var.

"Yiğit sieR denen arkadaş, bu konuya yorum atma lütfen, atarsan seni insan yerine bile koymam."

Beyler bildiğiniz gibi ülke genelinde TTNET kullanılıyor ve herkes de bu ISS'den şikayetçi ki bence gerçek bir ISS bile değil. :D
Ben yeni bir bilgisayar aldım ve yayın yapmak istiyordum ancak 0.60 upload yüzünden 144p bile yayın yapamadığım için hayallerim şimdilik suya düştü.

Yeni geçmeyi düşündüğüm TürkNet aynı fiyata 70mbps'e kadar download ve en azından 2 de upload vericek gibi gözüküyor ve bu hızla 1500 bitrate vererek çok güzel 720p yayın yapabilirim. Tek sorun TTNET'ten çıkış bedeli, daha 1 yılımız kaldığı için 1000 TL istiyorlar. Şimdi, ÖMRÜMDEN 1 YIL GİTSİN Mİ? Yoksa 1000 TL verip riskli bir yayın işine gireyim mi, çünkü para kazanacağım kesin değil?

(Bu 1000 TL ile 144hz monitör almayı da düşünüyorum)

NOT: Burda anlatılmak istenen önemlidir, türkçe imla kuralları falan değil. * * yorumlar yazmayın.

Gerekirse Mobil veri kullan ama Türk Telekom kullanmamalısın. Bazı kişiler aynı alt yapı diyecek fakat çok fark var :)

Hhh...

Okumadan yorum mu yapıyorsun yoksa pek umrunda değil mi yazdıklarım? (Cevap verme)

TürkNetin desteği çok sakat arıza çıkarsa çözmen zor olur Türk Telekomdan şaşma. Eğer arıza kesinti falan olursa ara internetimi taşırım de 2 saate çözerler. Şahsen Türk Telekom okadar kötü değil bazı hükümet karşıtları hükümete bağlı olduğu için yıkıcı eleştiri yağmuruna tutuyorlar. Ben Türk Telekom kullanıyorum şu ana kadar hiç hız düşüşü vs. Yaşamadım uploadım ve download hızımda gayet yeterliydi.

Yayın işine gelirsek yayın cidden riskli bir iş biraz reklam alman gerekir yani ciddi bir bütçe ister. Eğer kendine inanıyorsan risk al ancak güvenemiyorsan boşver farklı alanlara yönel.

Cayma hakkın varsa kullan ornek ttnet sana 1mb uploud garantisi verdi ve senin 0.30 kb ise cayabılırsın

Bekle boşu boşuna cayma bedeli verme dediğin gibi monitör alırsın

Monitör alarak kaç yıl süreceğini bile bilmediğim ömrümden saçma sapan bir ISS için 1 yıl mı vereyim yani? Öyle mi diyorsunuz?

Ben kesin karar olarak TürkNet'e geçiyorum, sabır ile alakası yok bunun. Ömrünüz bir yere kadar ve boşa harcadığım vaktimi geri asla alamam. Ha diyelim yayın işi olmadı Youtube işi olmadı en azından bu konularda bir tecrübe sahibi olacağım ( 1yıllık tecrübe ), ayrıca 144hz monitöründe bir şeye yarayacağını düşünmüyorum. Ben Esporcu veya aşırı CSGO tarzı oyunlar oynayan biri değilim. O yüzden interneti şimdi monitörü de bilmiyorum ne zaman alırım.

Türknet te türktelekom altyapısı kullandığı için pek fark yaşamayacaksın(evinde özel türknet altyapısı yoksa) biraz paraya kıyıp superbox almanı öneririm 130₺ lik paketini kullanıyorum ve 10 mbit download 6mbit upload alıyorum.

büyük kumar olmuş knk

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl