TsCraft.ml >> 1.12.x | Emek Skyblock | Boss Ve Yetenekler <<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marimo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
Marimo
giris.jpg

【✖】【IP 】【

TsCraft.ml

Merhaba herkese hatırlayanlarınız varsa bilirler TsCraft hunger games sunucularım vardı ve ozamanların ilk hunger gameslerindendi.
Bayadır minecraft oynamıyordum fakat birden tekrar başlayasım geldi ve geri döndüm. Şimdi ise Emek SkyBlock ve Rpg Tarzı bir sunucu yapıyorum.
Daha çok yeni fakat sizin desteğinizle haritalar yenilenicek ve çok eğleneceğiniz eklentiler gelicektir.

【✖】【Neden TsCraft?】【
1 - Kesinlikle emek harcıyarak büyüyebilirsiniz, Zoru sevenler için birebir.
2 - Vip satışı yoktur ve para ile her hangi bir şey satılmaz.
3 - Herkes eşittir, Sınıf atlamak isteyenler zorlu bossları alt etmelidir.
4 - Yeteneklerinizi yükselterek arenada yükselebilir, Sunucuda
5 - Her hafta Dünya boss eventi yapılır, Bu eventte bütün sunucu dev bir boss'a karşıdır.
6 - Efsanevi itemler ve muhteşem zırhlar bulunur fakat bunları elde etmek zordur.
7 - Saygı çerçevesinde küfürsüz oyun oynamak istiyorsanız ve para harcamak istemiyorsanız gelebilirsiniz.​

【✖】【Neden Böyle Bunlar?【✖】【

1 - Spawn yapabilecek bir builderimiz olmadığından spawn hazırdır sadece biraz editlendi. (Builder bulur bulmaz Yenisi Yapılacaktır.)
2 - Sunucu çok yeni olduğundan bazı eksiklikler vardır, Fakat sizlerin desteğiyle bunların hepsi tamamlanıcaktır.
3 - IP domaini ücretsiz alındı yenisi alınınca değişecektir, Fakat bu ip dende herzaman ulaşabileceksiniz.​

Yetenekli builder bulana kadar biraz basite kaçtığım yapılar için özür dilerim şimdiden, Bize destek verirseniz sizlere en iyilerini yapmak için çabalıyacağım.​

【✖】【SINIFLAR【✖】【

【✖】KRAL KATİLİ【✖】
/adafly komutu
/kit kkatili
Kutulardan Daha iyi itemler çıkar.

Yüksek seviyeli 15-30 lv boss itemlerini üretebilme.

【✖】ÖLÜM ŞAKIYAN【✖】
/kit ösakiyan

Yüksek seviyeli 30-45 lv boss itemlerini üretebilme.

【✖】EFSANEVİ【✖】
/kit legend

Yüksek seviyeli 45-60 lv boss itemlerini üretebilme.

【✖】【SİSTEMLER【✖】【
Yendiğiniz Bosslardan veya yaratıklardan elde ettiğiniz yetenek puanlarını kullanarak güç,defans,okçuluk,can ve kritik saldırılarınızı geliştirebilirsiniz.

Rpg Marketten Boss ve Yaratık yumurtaları alarak kendi adanızda tek veya arkadaşlarınızla kesebilir yeteneklerinizi yükseltebilir veya üstün eşyalar elde edebilirsiniz. Ayrıca parada kazanırsınız.

Haftalık düzenli olarak yapılan dev bir etkinliktir her cuma günü saat 16:00 da bütün sunucu dev bir bossa karşı gelir. Yüksek ödüller içerir.

【✖】【YETKİLİLER【✖】【

Kurucu Marimo

【✖】【GÖRSELLER【✖】【

Spawn
6NldBN.png

Market
3z1Q5O.png

Ada Başlangıç
RDb2AG.png

Rpg Market
WD6mzq.png

Spawn Tamamı
pnmlAN.png

Sunucu 12 Gb Ram ve i7 6.nesil işlemci ile çalışmaktadır.
Lokasyon ise Türkiyedir.

Herkesin eşit olduğu ve emek harcayarak bir şeyleri sahibi olduğu bir sunucu istiyorsanız burası size göre.
IP : TsCraft.ml

Güzel sunucu başarılar.

Ekli dosyayı görüntüle 27993

【✖】【IP 】【

TsCraft.ml

Merhaba herkese hatırlayanlarınız varsa bilirler TsCraft hunger games sunucularım vardı ve ozamanların ilk hunger gameslerindendi.
Bayadır minecraft oynamıyordum fakat birden tekrar başlayasım geldi ve geri döndüm. Şimdi ise Emek SkyBlock ve Rpg Tarzı bir sunucu yapıyorum.
Daha çok yeni fakat sizin desteğinizle haritalar yenilenicek ve çok eğleneceğiniz eklentiler gelicektir.

【✖】【Neden TsCraft?】【
1 - Kesinlikle emek harcıyarak büyüyebilirsiniz, Zoru sevenler için birebir.
2 - Vip satışı yoktur ve para ile her hangi bir şey satılmaz.
3 - Herkes eşittir, Sınıf atlamak isteyenler zorlu bossları alt etmelidir.
4 - Yeteneklerinizi yükselterek arenada yükselebilir, Sunucuda
5 - Her hafta Dünya boss eventi yapılır, Bu eventte bütün sunucu dev bir boss'a karşıdır.
6 - Efsanevi itemler ve muhteşem zırhlar bulunur fakat bunları elde etmek zordur.
7 - Saygı çerçevesinde küfürsüz oyun oynamak istiyorsanız ve para harcamak istemiyorsanız gelebilirsiniz.​

【✖】【Neden Böyle Bunlar?【✖】【

1 - Spawn yapabilecek bir builderimiz olmadığından spawn hazırdır sadece biraz editlendi. (Builder bulur bulmaz Yenisi Yapılacaktır.)
2 - Sunucu çok yeni olduğundan bazı eksiklikler vardır, Fakat sizlerin desteğiyle bunların hepsi tamamlanıcaktır.
3 - IP domaini ücretsiz alındı yenisi alınınca değişecektir, Fakat bu ip dende herzaman ulaşabileceksiniz.​

Yetenekli builder bulana kadar biraz basite kaçtığım yapılar için özür dilerim şimdiden, Bize destek verirseniz sizlere en iyilerini yapmak için çabalıyacağım.​

【✖】【SINIFLAR【✖】【

【✖】KRAL KATİLİ【✖】
/adafly komutu
/kit kkatili

Yüksek seviyeli 15-30 lv boss itemlerini üretebilme.

【✖】ÖLÜM ŞAKIYAN【✖】
/kit ösakiyan

Yüksek seviyeli 30-45 lv boss itemlerini üretebilme.

【✖】EFSANEVİ【✖】
/kit legend

Yüksek seviyeli 45-60 lv boss itemlerini üretebilme.

【✖】【SİSTEMLER【✖】【
Yendiğiniz Bosslardan veya yaratıklardan elde ettiğiniz yetenek puanlarını kullanarak güç,defans,okçuluk,can ve kritik saldırılarınızı geliştirebilirsiniz.
Rpg Marketten Boss ve Yaratık yumurtaları alarak kendi adanızda tek veya arkadaşlarınızla kesebilir yeteneklerinizi yükseltebilir veya üstün eşyalar elde edebilirsiniz. Ayrıca parada kazanırsınız.
Haftalık düzenli olarak yapılan dev bir etkinliktir her cuma günü saat 16:00 da bütün sunucu dev bir bossa karşı gelir. Yüksek ödüller içerir.

【✖】【YETKİLİLER【✖】【

Kurucu Marimo

【✖】【GÖRSELLER【✖】【

Spawn
6NldBN.png

Market
3z1Q5O.png

Ada Başlangıç
RDb2AG.png

Rpg Market
WD6mzq.png

Spawn Tamamı
pnmlAN.png

Sunucu 12 Gb Ram ve i7 6.nesil işlemci ile çalışmaktadır.
Lokasyon ise Türkiyedir.

Herkesin eşit olduğu ve emek harcayarak bir şeyleri sahibi olduğu bir sunucu istiyorsanız burası size göre.
IP : TsCraft.ml
Sunucunuz güzel konu tasarımınızı pek beğenmedim.

Map Alıntı !

İsterseniz Gelebilirim Ben CraftStrest Sunucu Sahibi

Farklı Bir Server Tarzı Olmuş Tebrikler :D

Konu Tasarımı : İyi Güzel : 6,50 :
Harita : Berbat Biçimde Diyebilir : 2 :

Ortalama : Harita Yani Map Yapabilirim Sizi 2 3 Ay İdare Edebilecek : BAŞARILAR :

iYİ FORUMLAR

Nick : Troy
Beni Tanımıyor Musun ?

O Zaman Konuma Bakabilirsin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl