Semprado01
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Semprado
Discord:
Semprado
- Minecraft Sunucu Adresi
- play.trskyblock.com
- Sunucu Sürümü
- 1.20.x - 1.21.11
- Sunucu Slotu
- 2026
- Sunucu Türü
- Emek Skyblock
- Zorluk Seviyesi
- Orta
TRSKYBLOCK, Emek Skyblock deneyimi sunmak amacıyla kurulmuş ve aktif olarak hizmet veren bir Minecraft sunucusudur.
Sunucumuzda oyuncularımız kendi adalarını kurup geliştirebilir, ekonomilerini büyütebilir ve çeşitli sistemlerden yararlanarak Skyblock maceralarına devam edebilirler.
Sürekli geliştirmeye ve oyuncularımızdan gelen geri bildirimlerle sunucumuzu daha iyi hale getirmeye devam ediyoruz.
Sen de TRSKYBLOCK ailesine katıl ve kendi Skyblock macerana başla!
Sunucumuzda oyuncularımız kendi adalarını kurup geliştirebilir, ekonomilerini büyütebilir ve çeşitli sistemlerden yararlanarak Skyblock maceralarına devam edebilirler.
Sürekli geliştirmeye ve oyuncularımızdan gelen geri bildirimlerle sunucumuzu daha iyi hale getirmeye devam ediyoruz.
Sen de TRSKYBLOCK ailesine katıl ve kendi Skyblock macerana başla!
Bilgi | Detay |
|---|---|
TRSKYBLOCK | |
play.trskyblock.com | |
Emek Skyblock | |
2026 | |
1.20.x - 1.21.11 | |
Orta | |
Aktif |
ÖNE ÇIKAN SİSTEMLER
Adanı geliştirerek daha güçlü ve daha verimli bir Skyblock deneyimi yaşayabilirsin.
Üretim, satış ve ticaret yaparak ekonomini büyütebilirsin.
Çeşitli görevleri tamamlayarak ödüller kazan.
Diğer oyuncularla rekabet ederek liderlik sıralamasında yerini al.
Sunucumuzda bulunun bir birinden heyecanlı etkinlikler eğlenceyi en üst seviye de yaşa.
ETKİNLİKLER
TRSKYBLOCK'ta düzenli olarak yapılan etkinlikler.
Etkinliklere katıl
Dereceye gir
Ödüller kazan
Sıralamalarda yüksel
Balıkçı, buğday, envoy, boss&zindan, ejderha etkinlikleri.
SUNUCU KURALLARI
Diğer oyunculara ve yönetim ekibine karşı hakaret, küfür, argo, tehdit veya aşağılayıcı söylemlerde bulunmak kesinlikle yasaktır.
Sohbet Düzeni
Sohbet kanallarında spam (arka arkaya mesaj gönderme), flood, büyük harfle yazma (CAPS LOCK) ve reklam yapmak yasaktır.
Hesap ve Ticaret Güvenliği
Sunucu içi varlıkların gerçek para ile satılması veya takas edilmesi ve hesap paylaşımı yapmak yasaktır.
Doğabilecek mağduriyetlerde sorumluluk oyuncuya aittir.
Doğabilecek mağduriyetlerde sorumluluk oyuncuya aittir.
Siyaset ve Din
Sohbet ortamlarında siyasi, dini, ırki veya mezhepsel tartışmalar yaratmak ve hassas konuları manipüle etmek kesinlikle yasaktır.
Önemli Hatırlatma
Sunucumuzda oynayan tüm oyuncular, kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
"Kuralı bilmiyordum" veya "Görmedim" gibi mazeretler cezai işlemleri iptal etmeyecektir.
Topluluk huzurunu bozan davranışlardan kaçınmanızı ve herkes için keyifli bir oyun deneyimi yaşamanızı dileriz.
Adil ve keyifli oyunlar dileriz.
trskyblock.com Yönetim Ekibi
"Kuralı bilmiyordum" veya "Görmedim" gibi mazeretler cezai işlemleri iptal etmeyecektir.
Topluluk huzurunu bozan davranışlardan kaçınmanızı ve herkes için keyifli bir oyun deneyimi yaşamanızı dileriz.
Adil ve keyifli oyunlar dileriz.
trskyblock.com Yönetim Ekibi
TRSKYBLOCK'A SEN DE KATIL!
Emeğinin karşılığını alacağın Skyblock macerasına hazır mısın?
Adanı kur
Emeğini göster
Ekonomini geliştir
Rakiplerini geride bırak
TRSKYBLOCK'un en iyi adası seninki olsun!
IP: play.trskyblock.com