TroubleTR ekibiyle geri döndük eski swmiz Relaxtr ye girmeyin ismi çaldılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasendef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.698
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasendef

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
11
Evet arkadaslar TroubleTR Gine geliyor gine eskisi gibi 180 kişi çekersek günlük iyi olur ama bir değişiğimimiz oldu

kendi hostingimizi açtık arkadaşlar ve pllerimizi Kendimiz yazıyoruz daha değişk sitil faction açıcaz tr de ilk olucaz ardasalar Ve bize plden anlıyan birisi daha lazım iletisim

[DOUBLEPOST=1417204777,1417204601][/DOUBLEPOST]Yorum atarsanız sevinirim hepinizi seviyoruz O relaxtr yi açan arkadas mahkeme açıldı bizdiyene kadar girmeyin relaxa Biz size ipi atıcaz AZ kaldı yakında TroubleTR ile geliyoruz

Son düzenleme:
Eklentilerden anlarım ama sunucunuz dan biraz bahsedin . Tamam 180 kişi girmiş ama biraz tanıtın .

serverimiz 2011 YILINDA açtık bu seneye kadar hep açık bırakmıştık ama 1 sene önce ortağım üniversiteye başladı bende pl yazdım sw açıkken warp kanpanya vardı ayrı ayrı eventler ama bizde vent değildi daha değişikti mesela herkeze kodla item atılıyodu pvp eventi koşu eventi at yarışı kazı yarışı vardı kazı yarışı maden eventi yani sonra çekiliş oluyodu karşılığında çizim ve vip veriliyodu pl yazılıyodu isteklerle bukadar[DOUBLEPOST=1417282523,1417277445][/DOUBLEPOST]lütfen yorum atın[DOUBLEPOST=1417284356][/DOUBLEPOST]mesaj atın nolur

serverimiz 2011 YILINDA açtık bu seneye kadar hep açık bırakmıştık ama 1 sene önce ortağım üniversiteye başladı bende pl yazdım sw açıkken warp kanpanya vardı ayrı ayrı eventler ama bizde vent değildi daha değişikti mesela herkeze kodla item atılıyodu pvp eventi koşu eventi at yarışı kazı yarışı vardı kazı yarışı maden eventi yani sonra çekiliş oluyodu karşılığında çizim ve vip veriliyodu pl yazılıyodu isteklerle bukadar[DOUBLEPOST=1417282523,1417277445][/DOUBLEPOST]lütfen yorum atın[DOUBLEPOST=1417284356][/DOUBLEPOST]mesaj atın nolur
Güzel fakat yorum atın falan dersen uyarı vermek zorunda kalırım . Nedenini sorarsan " SPAM " nedeniyle uyarı alırsın .

tm kb[DOUBLEPOST=1417286815,1417286781][/DOUBLEPOST]forumunuza bayıldım işşalah bende forum açınca böle olurum Bu arada Skrillex <<3[DOUBLEPOST=1417287162][/DOUBLEPOST]
Erdi.png
v[DOUBLEPOST=1417287193][/DOUBLEPOST]
Erdi.png
ve çizimciyim :)

Evet arkadaslar Relaxtr Gine geliyor gine eskisi gibi 180 kişi çekersek günlük iyi olur ama bir değişiğimimiz oldu

kendi hostingimizi açtık arkadaşlar ve pllerimizi Kendimiz yazıyoruz daha değişk sitil faction açıcaz tr de ilk olucaz ardasalar Ve bize plden anlıyan birisi daha lazım iletisim

[DOUBLEPOST=1417204777,1417204601][/DOUBLEPOST]Yorum atarsanız sevinirim hepinizi seviyoruz
kardeşim :D on numara çizimler

sağul kardeş[DOUBLEPOST=1417356967,1417293165][/DOUBLEPOST]ulan Relaxtr açılmış ama biz açmadık mahkeme açıcaz adamlara bittiniz olum siz artık TroubleTR açtık relaxtr girmeyin biz değiliz

Son düzenleme:
Anlarımda yazmayı pek bilmem hatta hiç bilmem. :D Pluginler. :)
Developer yani düzenleyiciyim ... :D Authors deiliz.
Ama sourcecodeleriyle birşey yapabilirim hiç demedim[DOUBLEPOST=1417369191,1417369062][/DOUBLEPOST]
kardeşim :D on numara çizimler
Aynen ya

sağulun sen skype ekle anlaşalım kardeşim relaxtr geri aldık yardım eden herkeze teşekkür ediyoruz sizi seviyoruz[DOUBLEPOST=1417430065,1417430035][/DOUBLEPOST]
Ama sourcecodeleriyle birşey yapabilirim hiç demedim[DOUBLEPOST=1417369191,1417369062][/DOUBLEPOST]
Aynen ya
sağul kardeşim

Aynen ya

Developer gelistirici demektir sizin yaptiginiz configlerle oynamak harici birsey yapiyorsaniz yasa disidir yani ne developer ne author olursunuz yaptiginiz sadece baskasinin emegini calmak olur ama eger bi pluginin kodlarini izin alarak kullanir daha gelismis bi plugin yazarsaniz developer olursunuz. 0 dan plugin yazarsanizda author olursunuz ;)

kardes kendimiz pluginleri geliştiyoruz yani baştan yazıyoruz

kb kardeş özürdilerim yanlış anlamışım sağul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl