Tanıtım TRMenu | Animasyonlu ve migrate sistemine sahip gelişmiş menü sistemi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahim Q.

Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz kişide bulunmaz
Elmaslar
258
Minecraft
RahimQBV
Facebook
Rahim Qubadov
X
RahimQBV

Discord:

rahimqbv

Herkese selam forum sakinleri ?

Bu gün sizlere, animasyonlu menü yapımını sağlayan hatta migrate yapan, plugini gösterdim.

Eklenti Bilgisi

Eklenti hakkında bahsedecek olursak gerçekten profesyonel bir iş istiyor. Gerçekten yönetilmesi ve ayarlanması zor bir eklentidir. Bu eklenti sunucunuzun menülerin animasyonlu hale getirmesini sağlayacak.Bu eklentiyi yazılara dökmek gerçekten zor. Resimler ile demek istediklerimi daha rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.

Eklentinin en ama en iyi özelliğini merakmı ediyorsunuz?

Kısa ve net olarak, bu eklenti sayesinde eğerki sunucuda menüler deluxemenus, ile kurulduysa, migrate yaparak, hemen bu eklentiye aktara bilirsiniz.Bu özellik LuckPerms eklentisinden, esinlenmiş ola bilir fakat bir o kadar çok iyi bir özellik söyleye bilirim.

Animasyonlardan, küçük bir özet göstermek istiyorum.Unutmayın, sadece bunlar değil, bir çok animasyonu bulunmaktadır.

TrMenu-Preview (1).gif

Eklentimizin görselleri az olduğu için hemen diğer özelliklere, geçelim.

Yr4eoxOVRDJjgUq (1) (1).png

Orta okul ingilizceniz varsa bence hemen anlayacaksınız.Özellikler muhteşem ve bir-birinden güzeller.Eklentimiz gerçekten, mükemmel yapılmış.Üstelik deluxemenus gibi 3 versiyon değil, 1.8.X - 1.15.X sürümlerin desteklemektedir.

GitHub:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Wiki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklenti Türkiyede sadece 1 sunucuda kullanılmaktadır.Her kullandığınızda, beni hatırlamayı unutmayın ?

Eklenti Tanıtımı
Eğer bu karışık eklenti hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsan. Bu videoyu izlemenizi şiddetli öneririm.

videolar (1).png

Eklenti indirme linki:

Gerçekten diğer deluxemenus gibi eklentilerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Eline ve kalemine sağlık!

Güzel bir anlatım olmuş. Eklentide fena durmuyor. Eline sağlık.

DeluxeMenus eklentisine rakip olabilcek güzel bir eklenti tanıtımıda beğendim eline sağlık <3

Bu eklenti ile custom gui yapabiliyorsun yani resource pack'e entegre edebiliyorsun.

Diğer arkadaşlarında söylediği gibi DeluxeMenus eklentisi için iyi bir alternatif eklentiye benziyor. Ayrıca tanıtım tarzını da çok beğendim ;) :8

DeluxeMenus eklentisine rakip olabilcek güzel bir eklenti tanıtımıda beğendim eline sağlık <3

Diğer arkadaşlarında söylediği gibi DeluxeMenus eklentisi için iyi bir alternatif eklentiye benziyor. Ayrıca tanıtım tarzını da çok beğendim ;) :8
Bu eklenti ile custom gui yapabiliyorsun yani resource pack'e entegre edebiliyorsun.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Bildiklerimi insanlara aktarmaktan mutluluk duyarım. ?

Gerçekten inanılmaz efsane olmuş başarıların devamını dilerim. :<3:

Arkadaşlarında dediği DeluxeMenus e alternatif olabilicek bir plugine benziyor.Başarılı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl