Trident eşyası üzerine mızrak modelleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lix3nn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.647

Lix3nn

Birisi mi Spawnlandı?
Yasaklandı
Elmaslar
10
Sonunda şuan 6 tane olan mızrak modellerimi oyuna aktarmayı başardım.
1.13 ile ilgili henüz bi döküman olmadığı için kendim oyun dosyalarına girip tridente özel yeni gelen etiketi bulmam gerekti.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Burada yazmayan tridente özel throwing etiketini bulup trident_in_hand.json dosyamı oluşturdum.

Ve sonuç:

Trident modeli 3 bölümden oluşuyor. trident.json / trident_in_hand.json / trident_throwing.json
Daha ayrıntılı açıklama isterseniz yapabilirim.​

Fırlatma sorun olmuş nedeni oyun clientinden dolayı sanırsam 1.13 Tam yayınlandığında düzeltilebilirsin.

Merhaba,Dostum sen bu işi baya güzel yapıyorsun yolun açık olsun bu gidişle iyi yerlere varırsın.

Helal olsun güzel çalışma.

Teşekkürler :)

Fırlatma sorun olmuş nedeni oyun clientinden dolayı sanırsam 1.13 Tam yayınlandığında düzeltilebilirsin.

Fırlattıktan sonraki trident bir entity, aynı arrow gibi. Ve vanilla minecraftta entitylerin modelleri değiştirilemiyor maalesef :/
Sadece textureleri değiştirilebiliyor. Ama benim ayarlarımda trident bi yere çarptığı anda yok olacağı için çok sorun olmucak.

oo türkiyede böyle pack yapımcıları görmek güzel
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu arada optifine ile trident entity modelini değiştirebiliyorsun ama ben de tam olarak bilmiyorum

Çok güzel olmuş :D kesinlikle devam etmelisin

Eline Sağlık Çok Güzel Olmuş

baya güzel gözüküyor

Çok iyi olmuş eline sağlık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl