✓ TriaNetwork ✓ | ULTRA OPSKYBLOCK | FACTION | Özel Eşyalar! | Şöhret Sistemi! | Yetenek Sistemi! | Ve Daha Fazlası İçin ➥ Play.TriaNetwork.Tk

Konu Tasarımı geliştirilmeli, onun dışında ada ve bazı mapler hoşuma gitti, sistemler biraz daha gelişmeli. Başarılar dilerim.
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim.Konu tasarımını biraz sonra değiştiriyorum :D

Konu tasarımı değiştirildi.

1565113025410.png

ÇÖP, yakında kapanacak, başkalarının emeğine göz diken 18 yaşını geçince hırsızlık yapacak çoluk çocuğun kurduğu bir başka server daha .

Ekli dosyayı görüntüle 85364

ÇÖP, yakında kapanacak, başkalarının emeğine göz diken 18 yaşını geçince hırsızlık yapacak çoluk çocuğun kurduğu bir başka server daha .
Öncelikle merhaba kardeşim.Ben o reklam yapan kiyi tanımıyorum bu bir.İkincisi bilip bilmeden yorum yapıp gidiyorsun.Gerçekten tanımıyorum sunucuda olan oyuncularıda uyardım başka sunucularda reklam yapmayın diye.İnşallah artık bilip bilmeden gelip burda 'çocukça' yorum yapmassın.

Güzel bir sunucuya benziyor başarılar .tk uymamamış sanki he :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl