trfc.magicrise.pw - 3. Sezon - 1.8.X - Faction - Gelişmiş Hile Koruması - Koth - Klan Sponsorluğu -Pvp/Pve - Gelişmiş sistemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Livany

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
AltugGaming

Discord:

.livany

MagicRise Network 1.png

magicrise network 3.png

MagicRise Network 2.png

magicrise.png

CORRSY DESIGN KIZILTAŞ KONU TASARIMI #5.png

SPAWN
1689871156049.png

1689871523363.png

ARES BÖLGESİ
image.png

CEHENNEM BÖLGESİ

image.png

KRİSTAL SİSTEMİ

2023-05-13_05.png

HAMMADDE BÖLGESİ
1689871669194.png

VE DAHASI...

MagicRise Network nedir?
MagicRise Network Sunucusu, Siz Değerli Oyuncularımıza İlk Kapılarını 2020 Yılında Açmıştı. o Zamanlar +200 +300 Gibi Oyuncu Sayılarına Uğraşmıştık Malesef Çeşitli Sebeblerden Dolayı Kapanmıştık.Tekrardan 2023 Yılında Faction Olarak Açılışımızı Yapıyoruz

play.magicrise.pw
trfc.magicrise.pw

Sunucu Yenilikler;
| PvP Market Ender Pearl Eklendi 16x / 32x
| PvP Market `Normal/Büyülü` Altın ElmaEklendi 16x / 32x
| Kasa Açamama Sorunu Cözüldü.
| Zeus Bossu Ödülleri Yükseltirdi.
| Vakitnakittirde Oluşan Sorun Cözüldü
| Jeton Market Menüsünde JetonPaketi Kutusu Eklendi.
| Arsakit bugunu düzeltip tekrar ekledik. (/arsakit)
| Yaylardaki Boost özelliği biraz daha yükseltirmiştir.
| Menülerdeki Buglar Düzeltirdi. Atma Sorunları Fixlendi.
| Koth İtemleri Düzenlendi.
| Jackpot Bugu Düzenlendi Ve Aktif Oldu.
| Fps Lapis Bölgesi Yapıldı. lapis menüsü yapıldı (/lapis)

| Sunucuya Tamir Eklendi. (/repair) , (/multirepair
)

Sunucu prefixlerinden tut ekonomi hammaddelerdeki dağılımlar , menü tasarımları hepsi başka sunuculardan bakıla bakıla tıpa tıp aynı şekilde yazılmış.
sunucuya klanım ile başlama kararı almıştık yetkilye bu durumu belirttiğimde ise sebep belirtilmeden kural dışı 1 gün mutelendim.
1690665683108.png

zamanında +200 +300 ne zaman çektiniz böyle davranışlar ile hayretler içerisindeyim.

Sunucu prefixlerinden tut ekonomi hammaddelerdeki dağılımlar , menü tasarımları hepsi başka sunuculardan bakıla bakıla tıpa tıp aynı şekilde yazılmış.
sunucuya klanım ile başlama kararı almıştık yetkilye bu durumu belirttiğimde ise sebep belirtilmeden kural dışı 1 gün mutelendim.
Ekli dosyayı görüntüle 226394
zamanında +200 +300 ne zaman çektiniz böyle davranışlar ile hayretler içerisindeyim.
Merhabalar, Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler. Fakat Muteyi Kontrol Ettiğimde Sunucu İsmi Vermekten Dolayı Susturma İşlemi Uygulanmış. Burada Bir Yanlış Göremiyorum. Kurallara Uymanız Gerekmektedir. Eğer Bir Şey Diyicekseniz Buradan Yazmanız Gerekmektedir. Oyun İçi Değil!

Burası Her Şeye Açık Bir Forumdur, İyi Akşamlar Dilerim.

Eline Sağlık Güzel Anlatım Başarılı.

Ekli dosyayı görüntüle 225951

Ekli dosyayı görüntüle 225955

Ekli dosyayı görüntüle 225954

Ekli dosyayı görüntüle 225957

ARES BÖLGESİ
image.png

CEHENNEM BÖLGESİ

image.png

KRİSTAL SİSTEMİ

2023-05-13_05.png

HAMMADDE BÖLGESİ
Ekli dosyayı görüntüle 225958

VE DAHASI...

MagicRise Network nedir?
MagicRise Network Sunucusu, Siz Değerli Oyuncularımıza İlk Kapılarını 2020 Yılında Açmıştı. o Zamanlar +200 +300 Gibi Oyuncu Sayılarına Uğraşmıştık Malesef Çeşitli Sebeblerden Dolayı Kapanmıştık.Tekrardan 2023 Yılında Faction Olarak Açılışımızı Yapıyoruz

play.magicrise.pw
trfc.magicrise.pw
konu tasarımı bedava birçok map başka paketten alınmış kasa menüleri vb.. piyasadaki paketlerden özgün olmamış şahsen başarılar

Ekli dosyayı görüntüle 226394
Kendileri zaten zamanında çalıntı c*ldnetwork paketiyle sunucu açmışlığıda var. Kendilerine durumu belirttiğimizde paketi değiştirmekteyiz laflarını kullanmışlardı fakat paket hala aynı paketti xD Sanırım kendilerine özgün pek bir şeyleri yok

siz kimsiniz tam olarak sizi tanımıyorum fakat siz büyük ihtimal beni tanıyorsunuzdur o yüzden beni sinirlendirmeyin

Kendileri zaten zamanında çalıntı c*ldnetwork paketiyle sunucu açmışlığıda var. Kendilerine durumu belirttiğimizde paketi değiştirmekteyiz laflarını kullanmışlardı fakat paket hala aynı paketti xD Sanırım kendilerine özgün pek bir şeyleri yok
reis napacan önüne gelen youtubedan paketle faction sunucusu açıyor 10 aktif bile zor çekiyolar boşver dm den büyük ve gelişmiş sunucuyuz sizle aynı deiliz diye beni engelledi adam benim ortalama aktifi hayalinde görmüyor :D buarada keşke cold paketine backdoor koysaydınız gizli komutta :D göselerdi

reis napacan önüne gelen youtubedan paketle faction sunucusu açıyor 10 aktif bile zor çekiyolar boşver dm den büyük ve gelişmiş sunucuyuz sizle aynı deiliz diye beni engelledi adam benim ortalama aktifi hayalinde görmüyor :D buarada keşke cold paketine backdoor koysaydınız gizli komutta :D göselerdi

Yorumunuz İçin Teşekkürler, doğrudur paketimiz bir kaç kısmı diğer sunuculara benziyo olabilir fakat gün geçtikce özgün sistemler bizim sunucuya ekleniyor. sunucuda bir kaç saat zaman geçirdiğinizde bunu anlıyabiliyorsunuz Ve
büyük bir sunucuyuz lafını kullanmışsınız sunucunuzun formunuza baktığımda klasik sade bir sunucusunuz...

Ayrıca youtube üzerinde benim paketlerimi alıp kullanan biri bunu söyleyemez bence :D

1691339700823.png

Konu Tasarımı Geliştirilebilir Sunucu Hoş Duruyor Başarılar <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl